برگزاری مرحله استانی بخش آوایی بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور

دوشنبه 1400/9/15
مرحله استانی بخش آوایی بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور یزد در ستاد استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جشنواره قرآن و عترت  دانشجویان دانشگاه پیام نور با هدف اعتلاي دانش، ايمان، اخلاق و بصيرت ديني دانشجویان  و توسعه فضاي معنوي و قرآني  نیز زمينه‌سازي انس و و الفت آنان با قرآن كريم و سيره معصومين(ع) و تدبر و عمل به آن آموزه‌ها همه ساله برگزار شده که با یاری خداوند متعال  مرحله  استانی بخش آوایی بیست وپنجمین دوره این رقابت بزرگ معنوی در سال  1400 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه پیام نور استان یزد برگزارشد.

بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت شامل بخش‌های آوایی، معارفی، پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه و کارآفریتی قرآنی(استارت آپ های قرآنی) در 40 رشته است.

بخش آوایی شامل: رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ  پنج جزء ، حفظ ۱۰ جزء ، حفظ ۲۰ جزء ، حفظ کل، دعا و مناجات‌خوانی و تواشيح  و هم خوانی قرآن کریم می باشد.

مرحله استانی بخش شفاهی این مسابقات در دو بخش برادران و خواهران و به طور مجزا در سالن آمفی تئاتر و نمازخانه  دانشگاه پیام نور استان یزد برگزار و داوری می‌شود. لازم به ذکر است که از بین 58 نفر از دانشجویان شرکت کننده در این مسابقات ، 6 نفر  در رشته های قرائت ترتیل، قرائت تحقیق ، حفظ و مناجات خوانی حائز به کسب رتبه  و به مرحله کشوری این دور از مسابقات به میزبانی دانشگاه پیام نور استان اصفهان راه یافته اند.

ضمنا جناب آقای دکتر مهدوی نژاد ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد به همراه چند تن از مدیران ستادی از برگزاری این دوره از مسابقات بازدید نمودند و در جریان روند برگزاری مسابقات قرار گرفتند.

قرآنWhatsApp Image 2021-12-05 at 23.21.35.jpeg

جمعه 7 اردیبهشت 1403