مراسم بازنشستگی و قدردانی از زحمات کارمند دبیرخانه دانشگاه پیام نور مرکز تفت

یکشنبه 1400/9/14
مراسم بازنشستگی و قدردانی از زحمات کارمند دبیرخانه دانشگاه پیام نور مرکز تفت
مراسم بازنشستگی و تودیع خانم اختر فلاح (کارمند دبیرخانه مرکز تفت) با حضور جمعی از اساتید و کارکنان دانشگاه پیام نور مرکز تفت در محل دفتر رئیس دانشگاه برگزار گردید.

​به گزارش روابط عمومی دانشگاه : دکتر ناصر محمدی رییس دانشگاه پیام نور مرکز تفت در مراسم بازنشستگی کارمند دبیرخانه مرکز تفت ضمن تشکر از خدمات و تلاشهای خانم فلاح ، اظهار داشت: برگزاری این مراسم به بهانه تقدیر و تشکر ازحضور پرخیر و برکت و سالها تلاش یک تلاشگر و خدمتگزار صادق جامعه دانشگاهی تشکیل گردیده است. محمدی با تقدیر از فعالیتهای واحد دبیرخانه در ارتقاء امور اجرایی  مرکز تفت ، خانم فلاح را فردی دلسوز،دارای سعه صدر، متواضع وکارمندی بدون حاشیه دانست و از ایشان خواست تجربیات خود را در اختیار دانشگاه قرار دهد و ارتباط موثر خود را با مجموعه ادامه دهد.

خانم فلاح با گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم مکی زاده بعنوان بنیانگذار مرکز تفت، از همکاری و تلاشهای همکاران و مسئولین مرکز تفت در طول سنوات خدمتی خود تقدیر نموده و فعالیتهای صورت گرفته و نتایج به دست آمده را ناشی از تلاش و همکاری مجموعه کارکنان دانست. در ادامه برنامه کارکنان مرکز تفت به بیان خصوصیات اخلاقی، شغلی و خاطرات خود از سنوات خدمتی خانم فلاح پرداخته و برای ایشان آرزوی سلامتی و آرامش در دوران بازنشستگی نمودند. ایشان در پایان از همه همکاران حلالیت طلبیده و ازمجموعه خداحافظی نمود. شایان ذکر است در پایان مراسم  با اهدای لوح تقدیر و هدیه از ایشان  تقدیر بعمل آمد.

بازنشسته 14.jpg

فلاح فلاحindex2.jpg