دیدار ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد با نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی

شنبه 1400/9/13
دیدار ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد به همراه روسای مراکز میبد و تفت و تعدادی از مدیران ستادی دانشگاه با آقای دکتر میرمحمدی نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی در خصوص مسائل ومشکلات مراکز این دانشگاه در دفتر ایشان برگزار شد.

​به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دیدار آقایان دکتر مهدوی نژاد ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد به همراه دکتر زارع رییس مرکز میبد و دکتر محمدی رییس مرکز تفت و تعدادی از مدیران ستادی دانشگاه با آقای دکتر میرمحمدی نماینده  مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی در خصوص مسائل ومشکلات مراکز دانشگاه پیام نور تفت و میبددر دفترایشان برگزارشد. دراین دیدار ابتدا دکتر مهدوی نژاد گزارش مختصری در مورد دانشگاه پیام نور استان یزد ومراکز تفت ومیبد ارایه داد و در ادامه دکتر میر محمدی ضمن خوش آمد گویی به میهمانان وبحث وتبادل نظر در مورد مسائل مطرح شده قول پیگیری آنها را داد که خلاصه آنها به شرح ذیل می باشد :

1_ در خصوص اعتبارات اختصاصی به دانشگاه با سازمان برنامه و بودجه پیگیریهایی لازم از طرف دکتر میر محمدی انجام گیرد.
2_ در خصوص فعال نمودن رشته های کارشناسی ارشد مراکز تفت و میبد با شورای گسترش مکاتبات لازم صورت پذیرفته ونماینده مردم تفت ومیبد پیگیری جدی در این زمینه داشته باشند.

2 lin,d.jpg

شنبه 8 اردیبهشت 1403