بازدید ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد به همراه تعدادی از مدیران ستادی از واحد زارچ

چهارشنبه 1400/9/10
جلسه هیات موسس دانشگاه پیام نور و مسئولین بخش زارچ با حضور آقای دکتر محمدحسین مهدوی نژاد و هیات همراه در دانشگاه پیام نور واحد زارچ برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاهدر ابتدای این دیدار، جلسه ای با اعضای هیات علمی و کارکنان اداری دانشگاه برگزار شد و دکتر مهدوی نژاد از نزدیک درجریان مسائل و مشکلات آن واحد قرار گرفت و در خصوص نیاز مندی ها و مشکلات دانشگاه بحث و گفتگو شد.

در ادامه ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد و هیات همراه ، جلسه ی مشترکی با هیات موسس واحد زارچ، حجت الاسلام طباطبایی امام جمعه زارچ، جناب زیباییان سرپرست بخشداری زارچ، جناب نصیری شهردار زارچ و اعضای محترم شورای شهر زارچ در محل دانشگاه پیام نور این واحد داشتند.

در ابتدای جلسه، جناب دکتر رمضانی رئیس پیام نور واحد زارچ گزارش کوتاهی از وضعیت آموزشی و عمرانی به سمع حاضرین رساند و مشکلات زیرساختی این واحد دانشگاهی را بیان کرد. در ادامه حجت الاسلام طباطبایی امام جمعه بخش زارچ، بیانات ارزشمندی در خصوص علم و جایگاه آن در فرهنگ سازی و همچنین جایگاه مهم دانشگاه در فرهنگ سازی و حفظ ارزشهای اسلامی جوامع بیان کردند.

ایشان نیز با توجه به آگاهی کامل از مشکلات دانشگاه پیام نور زارچ خواستار پیگیری رفع موانعِ پیشرفت این واحد دانشگاهی توسط شورای شهر بخش زارچ و همچنین ریاست عالی دانشگاه پیام نور استان یزد شدند. همچنین ایشان پیشنهاداتی از جمله مساعدت و پیگیری  دانشگاه پیام نور ستاد استان برای ایجاد رشته های کارشناسی ارشد، ایجاد پژوهشگاه قنات با توجه به قدمت قنات و وجود طولانی ­ترین قنات جهان در بخش زارچ، ایجاد پردیس دانشگاهی در پیام نور واحد زارچ را دادند. در ادامه جناب آقای زیباییان بخشدار زارچ ، با توجه به درخواستهای مردمی، یکی از اولویتهای بخش زارچ و بخشداری زارچ را دانشگاه پیام نور و اتمام پروژه ­های نیمه تمام اعلام نمودند.  همچنین آقایان نصیری و وکیلی ، شهردار و رئیس شورای شهر زارچ بیاناتی را فرمودند و قول مساعد دادند تا مشکلات دانشگاه را بصورت ویژه پیگیری و رفع نمایند.

در انتهای جلسه جناب آقای دکتر مهدوی نژاد  ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد ، موارد و سوالات افراد حاضر در جلسه را جمع بندی و در چند بخش به بررسی و نحوه رفعِ موانع پرداختند. درخصوص ایجاد رشته های کارشناسی ارشد، مهمترین مشکل را زیرساختهای این واحد دانشگاهی و همچنین عدم در اختیار داشتن هیات علمی طبق مصوبات وزارت علوم دانستند و راه حل این مشکل را تقویت اعضای هیات علمی عنوان کردند که مستلزم زمان و ساماندهی از طرف ستاد استان است که در این خصوص قول مساعدت دادند. ایشان درخصوص رفع مشکلات مربوط به ساختمان آموزشی 2 و تکمیل این ساختمان، اشاره کردند، با توجه به عدم تخصیص بودجه عمرانی به استانها از طرف سازمان مرکزی پیام نور، تنها راه­حل را کمکهای خیّری مردم و همچنین استفاده از طرحهای مشارکتی با بخش خصوصی دانستند و از اعضای شورای شهر خواستند که در این خصوص کمک­حال دانشگاه باشند و با پادرمیانی و واسطه، خیّرین محترم را برای این امر خیر تشویق نمایند. دانشگاه هم متعهد می­گردد تا ساختمانها و سالن­های احداثی را به نام آن خیّر نیک اندیش بزرگوار که در ساخت آن مشارکت داشته، نام گذاری کند.

و در پایان جلسه،  تمام حاضرین به بازدید از طرحهای عمرانی نیمه تمام  این واحد دانشگاهی پرداختند. با پیشنهاد رئیس شورای شهر بخش زارچ ، قرار شد جناب آقای دکتر رمضانی رئیس دانشگاه پیام نور واحد زارچ از طریق شورا ، پیگیر رفع موانع خیّر نیک ­اندیش ، جناب آقای مهندس محمد اقبال جهت تکمیل ساختمان نیمه تمام آموزشی شوند.

زارچ2.jpg
زارچ6.jpg