بازدید ریاست دانشگاه پیام نور استان یزداز واحد ابرکوه

شنبه 1400/9/6
بازدید ریاست دانشگاه پیام نور استان یزداز واحد ابرکوه
آقای دکتر مهدوی نژاد به همراه تعدادی از مدیران ستادی از واحد ابرکوه بازدید کرد.

در ابتدای این دیدار، جلسه ای با اعضای هیات علمی و کارکنان اداری دانشگاه برگزار شد ودکتر مهدوی نژاد از نزدیک درجریان مسائل ومشکلات آن واحد قرار گرفت ودر خصوص نیاز مندی ها و مشکلات دانشگاه بحث وگفتگو شدکه از طرف ریاست دانشگاه و مسئول امور مالی، قول مساعدت و همکاری در زمینه تامین خودرو، تجهیزات اداری، ، پیگیری جهت اخذ سند زمین دانشگاه و... داده شد.

در ادامه ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد وهیات همراه جلسه ی مشترکی با آقایان صباغیان، نماینده مردم شریف ابرکوه در مجلس شورای اسلامی، امامی فرماندارشهرستان و تولایی معاون سیاسی امنیتی فرماندار داشتند.

در این جلسه در مورد مسائل ومشکلات  دانشگاه وارتباط آن با صنعت بحث وتبادل نظر شد و درخواست کتبی دانشگاه در خصوص تبدیل واحد به مرکز شدن، ایجاد رشته های کارشناسی ارشد و تخصیص بودجه جهت تکمیل پروژه سوله ورزشی، جهت پیگیری و مساعدت لازم به جناب اقای صباغیان نماینده مردم شریف ابرکوه در مجلس شورای اسلامی ارائه شد.

abr  2.JPG

abr3.JPG