بازدید عضو شورای اسلامی و معاونت خدمات شهری شهرداری یزد از دانشگاه پیام نور مرکز تفت

چهارشنبه 1400/9/3
عضو شورای اسلامی و معاونت خدمات شهری شهرداری یزد از دانشگاه پیام نور مرکز تفت بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:  محسن ابوترابی عضو شورای اسلامی و حمیدرضا رحیم دل  معاونت خدمات شهری شهرداری یزد با حضور در دانشگاه پیام نور مرکز تفت ضمن بازدید از فعالیت شرکت دانش بنیان مستقر در دانشگاه از نزدیک با فعالیتها و تلاشهای این شرکت آشنا شدند. این بازدید با هدف  دستیابی به راههای پیوند دانشگاه و  بخشهای اجرایی جامعه در راستای بهره مندی از دارایی های دانشگاه برای تقویت تولیدکنندگان دانش بنیان و بهره مندی جامعه از محصولات این شرکتها  برای تسریع رشد و توسعه در کشور صورت گرفت. در این مراسم دکتر ناصر محمدی ( رئیس دانشگاه پیا نور مرکز تفت ) با خوش آمدگویی به مهمانان، طی گزارشی کوتاه،  وضعیت پیام نور مرکز تفت را تشریح نمود. رییس دانشگاه پیام نور مرکز تفت،  کیفیت آموزشی بالا، توسعه آموزش عالی در کشور با کمترین هزینه ، سیستم آموزشی منحصر بفرد پیام نور در کشور و توانمندی آن در تطبیق با شرایط فعلی جامعه از جمله مزیتهای دانشگاه پیام نور برشمرد. محمدی  تامین آب فضای سبز مرکز تفت را از مشکلات فعلی دانشگاه برشمرد. در پایان  بازدید ، جناب آقای مهندس رحیم دل با اشاره به امکانات و پتانسیل های قوی موجود در دانشگاه پیام نور مرکز تفت،  خواستار همگرایی جمعی و کارشناسی پیام نور مرکز تفت در راستای شناسایی فرصتها و بهره مندی از منابع و امکانات در اختیار دانشگاه برای رشد و پیشرفت پایدار دانشگاه شدند. همچنین مقرر گردید شرکت دانش بنیان مستقر در دانشگاه پیام نور مرکز تفت ،گزارشی از عملکرد و لیستی از محصولات تولیدی خود به شهرداری یزد جهت بررسی و  عقد قرارداد(در صورت امکان) ارائه نماید.

بازدید 3 تفتindex2.jpg

باردید دفتindex4.jpg