سوالات متداول دانشجويان در حوزه تربيت بدني

چهارشنبه 1400/8/26
سوالات متداول دانشجويان در حوزه تربيت بدني

1-رشته تربيت بدني در دانشگاه چگونه اجرا مي شد؟

جواب: همانند ساير دانشگاهها و با استفاده از سالن هاي ورزشي كه متعلق به دانشگاه و يا بصورت اجاره اي در اختيار دانشگاه است.

2-چگونه مي توان با امكانات ورزشی مراكز و واحدهاي دانشگاه آشنا شد؟

جواب: داوطلبان جهت آشنايي بيشتر با دانشگاه مي توانند به سايت دانشگاه به آدرس: www.pnu.ac.irو يا به دانشگاههاي پيام نور سراسر كشور مراجعه نمايند

3- آیا برای قهرمانان ورزشی تسهیلات خاص در نظر گرفته می شود؟

بله با معرفی قهرمانان ورزشی به سازمان مرکزی برای آنها تسهیلات خاص در نظر گرفته خواهد شد.

4- آیا در دانشگاه پیام نور مسابقات کشوری برگزار می گردد؟

بله در دانشگاه پیام نور المپیاد های ورزشی برگزار می گردد و تیم ها و نفرات برتر به مسابقات کشوری  و در نهایت به مسابقات آسیایی راه پیدا خواهند کرد.

5-آیا در زمان فراگیری بیماری کرونا، مسابقات رشته های مختلف ورزشی در پیام نور تعطیل می باشد؟

خیر مسابقات ورزشی به صورت آنلاین برگزار می شود همچنین مسابقات آنلاین اطلاعات عمومی نیز به صورت مرتب برگزار می گردد.جهت اطلاع از این مسابقات به پورتال دانشگاه پیام نور مراجعه شود.

جمعه 10 فروردین 1403