دومین جلسه هماهنگی برگزاری آزمون فراگیر کارشناسی ارشد نوبت بیستم و آزمون وکالت

دوشنبه 1398/9/11
دومین جلسه هماهنگی برگزاری آزمون فراگیر کارشناسی ارشد نوبت بیستم و آزمون وکالت
جلسه ای به منظور بررسی روند مسائل اجرایی و حفاظتی آزمون فراگیر کارشناسی ارشد نوبت بیستم و آزمون وکالت روز شنبه مورخ 1398/09/09 ساعت 12 در محل سالن کنفرانس دانشگاه پیام نوراستان یزد برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:  در ابتدا  سید ولی ا... میرحسینی  ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد ضمن خیرمقدم به حاضرین ، برگزاری آزمون فراگیر کارشناسی ارشد نوبت بیستم و آزمون وکالت را به صورت شایسته ، مهم برشمرد و توصیه های لازم را در این خصوص ارائه نمودند. سپس بعد از بحث و تبادل نظرحاضرین، مقرر گردید دانشگاه پیام نور مرکز یزد موارد آموزشی، اداری و مالی، حفاظتی آزمون های فوق الذکر را مورد بررسی قرار داده و در صورت مشکل در زمینه های فوق در اسرع وقت موارد را به دانشگاه پیام نور استان اعلام نموده تا در جهت رفع آن تمهیدات لازم صورت پذیرد.

لازم به ذکر است مابقی حاضرین جلسه، نقطه نظرات و راهکارهای مدنظر خود را در جهت هرچه بهتر برگزار شدن آزمون های مذکور ارائه نمودند.

جمعه 31 فروردین 1403