ارتقاء مرتبه علمی جناب آقای دکتر علی کاظم پور از استادیاری به دانشیار

دوشنبه 1400/8/24
ارتقاء مرتبه علمی جناب آقای دکتر علی کاظم پور از استادیاری به دانشیار
رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد در پیامی ارتقاء مرتبه علمی جناب آقای دکتر علی کاظم پور عضو هیات علمی رشته ی فیزیک دانشگاه پیام نور مرکز مهریز از استادیاری به دانشیاری را تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در قسمتی از پیام تبریک از طرف دکتر محمد حسین مهدوی نژاد رئیس  دانشگاه پیام نور استان یزد  به جناب آقای دکتر علی کاظم پور آمده است: احتراماً با کمال مسرت ارتقاء مرتبه علمی شما را از استادیاری به دانشیاری که با بالاترین رای اعضای محترم هیات ممیزه و تحسین آنان بویژه اعضای هیات از دانشگاه های تهران و تربیت مدرس محقق شد و موجبات مباهات دانشگاه پیام نور استان را فراهم آورد، از صمیم قلب به جنابعالی و دیگر اعضای محترم علمی دانشگاه و کلیه همکاران در دانشکده علوم پایه تبریک عرض نموده.

2121کاظم پور.jpg

پنجشنبه 30 فروردین 1403