پیام تشکر و قدردانی دکتر محمدرضازمانی از دانشگاهیان پیام نور

یکشنبه 1400/8/9
پیام تشکر و قدردانی دکتر محمدرضازمانی از دانشگاهیان پیام نور
محمد رضا زمانی رییس سابق دانشگاه پیام نور طی پیامی از همکاران علمی، اداری و دانشجویان تشکر و خداحافظی کرد.

به گزارش یوپنا متن پیام تقدیر و‌خداحافظی رئیس سابق دانشگاه پیام نور بدین شرح می باشد:

بنام یگانه هستی بخش

در پایان خدمت در کسوت ریاست دانشگاه پیام نور لازم می‌دانم از خانواده بزرگ این دانشگاه بزرگ دولتی، اعم از؛اعضای محترم هیات علمی، کارکنان گرانقدر اداری، دانشجویان عزیز، معاونین پرتلاش، دبیران مناطق و روسای محترم استانها، مراکز و واحدها همچنین مدیران در سطوح مختلف بابت همکاریها، صبوری ها، همیاریها ، بزرگواری ها، نجابت ها، سخاوتمندی‌ها و اهتمام ویژه آنها سپاسگزاری نمایم و به سهم خود از نارسائی ها، مشکلات‌ها و تلخی‌هایی که طی این سال‌ها متحمل شده اند؛ پوزش و حلالیت بطلبم.
بدون شک دستیابی به اهداف و انجام ماموریت های کلان که می‌تواند زمینه‌ساز توفیقات بیشتر در سال‌های آینده باشد، جز با کمک و تلاش مجدانه شما همکاران گرامی میسر و ممکن نبود و بی‌تردید مهم‌ترین نیروی محرکه این تلاش و تحول، دانش تخصصی، تعهد به انجام وظیفه و عشق همه ما به میهن اسلامیمان و شآن و جایگاه دانشگاه برای تربیت نسل آینده ساز کشور است.
تمام سعی و تلاش مدیریت دانشگاه ، در طول تصدی اینجانب بر این اصل استوار بود  که دانشگاه پیام نور به عنوان بزرگ ترین دانشگاه دولتی و یکی از زیرنظام های آموزش عالی بتواند در عین حفظ استقلال و هویت، بابرقراری عدالت آموزشی، ضمن فراهم کردن بسترهای تحصیلی برابر برای تمامی داوطلبان جویای علم و دانش در جای جای میهن عزیز اسلامی، گامی بزرگ در جهت گسترش مرزهای دانش و دیپلماسی علمی بردارد و خداراشاکریم که امروز دانشگاه پیام نور با عبور از مسیری هدفمند و پرتلاطم توانسته به جایگاهی دست یابد که مایه افتخار دانشجویان و مردم عزیز ایران بوده و در بسیاری از میادین علمی پژوهشی، فرهنگی، ورزشی و … ملی و بین المللی بدرخشد.
این دانشگاه هم اکنون از غنی ترین زیرساخت  الکترونیکی در بین دانشگاه های کشور برخوردار است و با توجه به رسالت این دانشگاه مبنی بر ارائه خدمات آموزشی برابر به تمامی دانشجویان در سراسر کشور، با کمک این زیرساخت به ویژه در زمان شیوع بیماری کرونا که حفظ سلامتی همکاران علمی و اداری و همچنین دانشجویان در اولویت قرار داشت، توانست با افتخار خدمات گسترده خود را در تمامی عرصه های آموزشی، پژوهشی، ورزشی، فرهنگی و … در سراسر کشور به دانشجویان این دانشگاه و حتی دیگر دانشگاه ها ارائه نماید.​

پنجشنبه 9 فروردین 1403