مراسم توجیهی دانشجویان جدید الورود دانشگاه پیام نور مرکز تفت

دوشنبه 1400/8/3
مراسم توجیهی دانشجویان جدید الورود دانشگاه پیام نور مرکز تفت

​به گزارش روابط عمومی دانشگاه:  مراسم توجیهی دانشجویان جدید الورود دانشگاه پیام نور مرکز تفت در آبان ماه سال 1400 با حضور معاون فرماندار تفت در سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور مرکز تفت برگزار گردید. دکتر ناصر محمدی ریاست دانشگاه پیام نور مرکز تفت در آغاز مراسم ضمن خیرمقدم به دانشجویان حاضر در مراسم ، به معرفی دانشگاه پیام نور، پتانسیل ها و مزایای ویژه  تحصیل در دانشگاه پیام نور پرداخت و از دانشجویان خواست با تحقیق و بررسی به این توانمندیها توجه بیشتری نموده و با آگاهی کامل فرصت تحصیل در دانشگاه پیام نور را قدر بدانند  . کیفیت بالای آموزشی ، قبولی قابل توجه فارغ التحصیلان پیام نور در مقاطع تحصیلی بالاتر در رقابت با دانشجویان سایر دانشگاهها، سیستم آموزشی منعطف و منحصر بفرد و... از جمله نکاتی بود که ایشان در ادامه صحبت خود به آنها اشاره نمود. معاون فرماندار تفت در این مراسم از دانشجویان خواست  در کنار تلاش مستمرعلمی ، مسیر پیش تاز بودن در شناخت مسائل اجتماعی و تلاش برای رفع آنها را برگزینند. نعمتی  با اشاره به پتانسیل های شهرستان تفت از دانشجویان خواست در مواجهه با چالش های اجتماعی پویا بوده و خود را به قدرت پیش بینی در چالشهای فردی و جمعی مجهز نمایند . هدف از برگزاری مراسم،  آشنایی بیشتر دانشجویان با ساختارآموزشی، دانشجویی، فرهنگی و...دانشگاه محل تحصیل خود  و مهیا ساختن شرایط برای تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان میباشد. شایان ذکر است عوامل مسئول دانشگاه به معرفی واحدهای تابعه خود پرداخته و به سوالات مطروحه پاسخ دادنند.

توجیهی 22222222.jpg

توجیهی22222.jpg