بازدید مدیراداره حراست کل استان از پژوهشکده نانو

پنجشنبه 1400/7/29
بازدید مدیراداره حراست کل استان از پژوهشکده نانو
مدیر اداره حراست کل استان یزد از پژوهشکده پوششهای نانو ساختار دانشگاه پیام نور استان یزد بازدید کرد

بعد از بازدید از آزمایشگاههای مختلف مرکز، دکتر مهدوی نژاد رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد اعلام کرد: دانشگاه پیام نور خصوصاً پژوهشکده پوششهای نانو ساختار آماده همکاری  وارائه خدمات به کلیه مراکز دانشگاهی ،آموزشی وصنعتی استان می باشد واین مهم رابا ارائه لیست کلیه دستگاهها وخدماتی که دانشگاه پیام نور توانایی انجام آن را دارد به کلیه مراکزوشرکتها وموسسات دولتی وخصوصی اعلام داشته ایم .اکنون نیز از اداره کل حراستهای استان تقاضا داریم به عنوان یک دستگاهی که در تمام ادارات وموسسات ​نمایندگی دارد به عنوان حلقه وصل دانشگاه وصنعت عمل نماید ودر این مهم یاریگر ما باشد.در ادامه آقای مهندس انصاریان مدیر اداره کل حراستهای استان یزد ضمن تبریک هفته وحدت وتشکر از دکتر مهدوی نژاد به واسطه میزبانی این جلسه اضافه کرد مجموعه حراست کل استان به عنوان مجموعه بین بخشی بیش از115رابط در مجموعه های مختلف دارد.ودر استان یزد3500واحد صنعتی مجوز دار و640واحد معدنی فعال وجود دارد وبیش از70درصد از کاشی کشور،و50درصد از محصولات گلخانه ایی کشور در استان یزد تولید می شود ولی متاسفانه این مجموعه ها خدمات آزمایشگاهی خود را غالباً از خارج از استان تامین مینمایند.که مجموعه پژوهشکده با معرفی خدمات خود به این جامعه هدف باید قسمت اعظم این بازار را ازآن خود نماید ومجموعه حراست کل آماده همکاری بادانشگاه با تمام توان خود در این زمینه می باشد.

p 2.jpg

p 3.jpg