مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس​

شنبه 1400/7/10
مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس​
مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس دردانشگاه پیام نور مرکز تفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مراسم  گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور استاد زارع زاده از یادگاران دفاع مقدس در دانشگاه پیام نور مرکز تفت برگزار شد. در این مراسم  تعدادی از اساتید و کارکنان مرکز تفت به پای سخنان این آزاده عزیز نشستند. زارع زاده ضمن بیان خاطراتی از آن روزها ، در بخشی از سخنان خود به تبیین وضعیت کشور در آغاز جنگ تحمیلی ، اهداف صدام از حمله به ایران و جانفشانی ها و زحمات بیشمار ملت ایران در دفع این تجاوز عظیم و دفاع  همه جانبه از کشوراشاره و آن را از افتخارات نظام جمهوری اسلامی در سطح جهان برشمرد که همتایی برای آن در قرن حاضر نمیتوان یافت .  زارع زاده گفت: هفته دفاع مقدس هفته ارزشمندی است که با هویت ملت ایران گره خورده است، چون آمادگی برای دفاع از کشور یکی از  مهمترین بخشهای زندگی انسان و جامعه بشری تا به امروز بوده است . ایشان در پایان با اشاره به جنگ اقتصادی جبهه استکبار بر ضد نظام اسلامی در برهه حساس کنونی، ترویج و گسترش روحیه خودباوری و فرهنگ دفاع مقدس را تنها راه  برون رفت از مشکلات جاری کشور دانست که به فضل الهی قدرت واقعی اسلام در اداره امور جامعه بشری را به رخ جهانیان خواهد کشید و عظمت تمدن اسلامی را عیان خواهد ساخت.

پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403