ساخت ضدکف های سیلیکونی (آنتی فوم ها) درپژوهشکده پوششهای نانو ساختاراستان یزد

یکشنبه 1400/7/4
ساخت ضدکف های سیلیکونی (آنتی فوم ها) درپژوهشکده پوششهای نانو ساختاراستان یزد
درپژوهشکده پوششهای نانو ساختار استان یزد، ضدکف های سیلیکونی (آنتی فوم ها) ساخته شد.

محققان پژوهشکده پوشش های نانو ساختار موفق به ساخت ضد کف های سیلیکونی با قدرت بسیار بالا، جهت از بین بردن کف ایجاد شده، در ترکیبات شدند. این مواد کاربرد گسترده ای در صنایع غذایی، رنگ و چسب، تخمیر، نساجی و مواد شیمیایی دارند.

از مزیت های این محصول میتوان به قدرت بالا  و قیمت تمام شده مناسب آن اشاره کرد.

نانو.jpg

چهارشنبه 29 فروردین 1403