دانشگاه پیام نورمرکز اردکان در کشور شاخص می باشد

پنجشنبه 1400/7/1
دانشگاه پیام نورمرکز اردکان در کشور شاخص می باشد
دکتر مهدوی نژاد:مرکز اردکان نسبت به سایر مراکز استان فاصله زیادی دارد

​ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد در بازدید ازدانشگاه پیام نور مرکز اردکان با کارکنان اداری این مرکز دیدار وگفتگو کرد.

درابتدای این دیدار دکتر رضاپور ریاست مرکز اردکان گفت:ارادت دوچندانی نسبت به کارکنان اداری مرکز دارم وبا وجود نصف شدن تعداد کارکنان اداری مرکز در طی یک سال گذشته ،کار کنان خدوم این مرکز با ایثار واز خودگذشتگی این خلاء را پر کرده وکلیه امور مرکز ودانشجویان را به نحو احسنت انجام میدهند.

در ادامه دکتر مهدوی نژاد ضمن ابراز خرسندی از حضور دربین کارکنان مرکز اردکان اعلا م کرد بین عملکرد مرکز اردکان وسایر مراکز استان فاصله ی معنی داری میباشد واین میسر نشده است مگر به واسطه ی مدیریت عای خوب ریاست مرکز ووجدان کاری ،صداقت ووطیفه شناسی تک تک کارکنان اداری این مجموعه که  با وجود کمبود شدید نیرو این معضل را با سختکوشی خود پوشش داده اند.ومن به نوبه خود قدردان این زحمات هستم.وغرض از این جلسه نشستن در کنار شما عزیزان وعرض خسته نباشید وشنیدن سخنان ودرد دلهای یکایک شما می باشد. در پایان این دیدار ریاست دانشگاه از تعدادی از کارگاهها وآزمایشگاههای مرکز بازدید کرد.

karkonan.JPG

bazdid1.JPG