دیدار با اعضاء علمی مرکز اردکان

چهارشنبه 1400/6/31
دیدار با اعضاء علمی مرکز اردکان
دکتر مهدوی نژاد با اعضاء علمی مرکز اردکان دیدار کرد

درجهت تعامل وهمفکری هرچه بیشتر بین مدیریت ارشد دانشگاه پیام نور استان یزد و اعضاء علمی دانشگاه ،دکتر مهدوی نژاد به همراه تعدادی از مدیران ستادی دانشگاه ،در یک جو صمیمی با اعضای علمی دانشگاه ​پیام نور مرکز اردکان دیدار کرد.

در این دیدار ابتدا اعضای علمی مرکز یک به یک  دیدگاهها ونقطه نظرات خود رادر مورد مسایل صنفی اساتید ومشکلات وناهماهنگیها و مغایرتهای موجود در ائین نامه های دانشگاه بیان کردند ودر پایان دکتر مهدوی نژاد از وجدان کاری وسختکوشی اعضای علمی مرکز اردکان در 2مقوله پژوهش وآموزش تقدیر نمود وخواستار تعامل وهمکاری وارائه پیشنهادات اعضاء به مدیریت استان در جهت بهبود هرچه بیشتر فرآیند آموزش وپژهش در سطح دانشگاه پیام نور استان یزد شد.وهمچنین گزارش مفصلی را در زمینه عملکرد یک ساله مدیریت خود درزمینه های آموزش و پژوهش وتلاشهای خود درزمینه رفع مشکلات صنفی اعضاء علمی دانشگاه ارائه نمود.واضافه کرد باور واعتقاد شخصی من این است تا لحظه ایی در این پست خواهم بود که در حد توان خود بتوانم به اجرای عدالت ورفع تبعیض قدمی بردارم.وتبعیض وبی عدالتی را به هیچ وجه برنمی تابم.

elmi.JPG

جمعه 7 اردیبهشت 1403