ساخت آسان اپلیکیشن موبایل

یکشنبه 1400/6/28
ساخت آسان اپلیکیشن موبایل
امکان ساخت اپلیکیشن بدون نیاز به برنامه نویسی در سایت اپ ادیتور با تخفیف ویژه برای دانشجویان فراهم شد.

برنامه ساز قدرتمند اپ ادیتور ابزاری آنلاین است که توسط آن می توان به سهولت و بدون نیاز به برنامه نویسی، برنامه های باکیفیت و جذاب موبایلی خلق کرد.

برخی از قابلیت ها و ویژگی های این برنامه ساز عبارتند از:

دارای صفحه ساز قدرتمند و منعطف

دارای بانک آیکون شامل بیش از 600 هزار آیکون در موضوعات مختلف

امکان ویرایش و تغییر رنگ آیکئن ها

امکان انتخاب قالب های آماده و شخصی سازی آنها

امکان ایجاد انیمیشن برای عناصر صفحه

قابلیت ایجاد فرم و ثبت اطلاعات کاربر

امکان عضویت و حساب کاربری برای کاربران اپ

امکان پرداخت درون برنامه ای

امکان اتصال به وردپرس و ووکامرس

امکان آپدیت انلاین محتوا

و ده ها امکان دیگر

با استفاده از این برنامه ساز می توان برنامه های محتوا محور، آموزشی، رزومه، فروشگاه و غیره را ساخت

با کد تخفیف pnuyazd می توانید از خدمات این سایت بهرمند شوید و برای خود یا دیگران اپلیکیشن طراحی کنید.

آدرس سایت: appeditor.ir

چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403