تولید شیر خشک شتر در پژوهشکده پوشش های نانو ساختار استان یزد
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده پوشش های نانو ساختار استان یزد : محققین پژوهشکده با همکاری شرکت تیسان ژن زیست توانستند با کمک دستگاه های بروز و علوم پیشرفته فرایند استریل نمودن شیر را به روشی انجام دهند که در ساختار شیر طبیعی به ویژه پروتئین های شیر، کمترین تغییرات به وجود آید.
شیر شتر دارای خواص قدرتمندی است که میتواند در درمان بسیاری از بیماریهای پیچیده کمک کند. همچنین برای درمان اسهال ناشی از روتاویروس استفاده شده است. تحقیقات نشان میدهد شیر حاوی آنتیبادیهایی است که به معالجه این بیماری که به ویژه در کودکان شایع است، کمک میکند. نوشیدن شیر شتر باعث کاهش قند خون و بهبود حساسیت به انسولین در افراد مبتلا به دیابت نوع 1 و 2 میشود.
در حال حاضر نمونه آزمایشگاهی این محصول با موفقیت تولید شده است.