دیدار با مدیر کل آموزش وپرورش استان یزد

چهارشنبه 1400/4/2
دیدار با مدیر کل آموزش وپرورش استان یزد
رییس دانشگاه پیام نور استان یزد با مدیر کل آموزش وپرورش استان دیدار کرد

​دکتر محمد حسن مهدوی نژاد ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد به همراه جلیل دهقانی مدیر آموزش دانشگاه با محسن موحدی فر مدیر کل آموزش وپرورش استان یزد دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:در این دیدار که در دفتر مدیر کل آموزش وپرورش وبا حضورکار آموز معاون مقطع متوسطه اداره کل آموزش وپرورش یزدبرگزار شد ابتدا دکتر مهدوی نژاد ضمن تشکر از دعوت آقای موحدی فر ضمن معرفی کوتاه دانشگاه پیامم نور استان و10مرکز وواحد مستقر در استان گفت با توجه به ریزش شدید دانشجو در تمام مراکز آموزش عالی دانشگاه به دلایل مختلف خوشبختانه دانشگاه پیام نور با توجه به پراکندگی مراکز وواحدها در سطح استان،نسبت به سایر مراکز  آموزش عالی کمتر با این آسیب مواجه بوده وهم اکنون با تعداد قریب به9000 نفر دانشجوی فعال به فعالیت خود ادامه می دهد.وی گفت:از زمان تصدی اینجانب علاوه بر تلاش بر تقویت تمام زمینه های فعالیت دانشگاه اهتمام خود را بر در آمد زایی دانشگاه قرار داده ایم زیرا اگر خواسته باشیم آموزش،پژوهش وسایر زمینه های فعالیت را ارتقاء دهیم با دست خالی امکان پذیر نمی باشد.وی افزودکلیه  برنامه ریزیهای آموزشی ودرسی از مراکز به ستاد استان منتقل شده است .وی ادامه داد با توجه به شرایط خاص کرونا کلیه تمهیدات لازم جهت آموزش الکترونیکی وبرگزاری آنلاین آزمونها با پشتکار مدیران ستادی اندیشیده شده وخوشبختانه از استانهای پیشرو در سطح کشور می باشیم.مهدوی نژاد گفت همانطور که به مقامات ارشد استان هم اعلام کرده ام دانشگاه پیام نور مختص کادر علمی واداری ودانشجویان پیام نور نیست وآماده ارائه کلیه خدمات آموزشی،پژوهشی وآزمایشگاهی به جامعه علمی،دانشجویی وصنعتی استان می باشد.

در ادامه این جلسه آقای موحدی فر ضمن تشکر از حضور رییس دانشگاه پیام نور استان یزد وهمراهان به اداره کل آموزش و پرورش گفت:دانشگاه پیام نور ومجموعه آموزش وپرورش قطعاً میتوانند در زمینه های مختلف ستادی با هم همکاری تنگاتنگی داشته باشند وثمره  وبازخورد این همکاری به نفع کل جامعه می باشد.وی ادامه داد معضل بزرگ استان یزد که در جلسه با استاندار هم بهخ ایشان خاطر نشان کرده ام واز دغدغه های جدی بزرگان استان میباشد بیکاری جامعه فارغ التحصیلان دانشگاهی در استان ومهاجرت نخبگان به سایر شهره وخارج کشور است. ورا ه حل آن تقویت وایجاد رشته های فنی وحرفه ایی در مدارس ودانشگاهها می باشدکه در این زمینه دست یاری به سوی دانشگاههای استان  بخصوص دانشگاه پیام نور دراز میکنیم .تا بتوانیم این معضل بزرگ اجتماعی را حل کنیم.

در ادامه ضمن بحث وتبادل نظر قرا شد در آینده ی نزدیک تفاهم نامه ایی بین دانشگاه پیام نور استان یزد وادره کل آموزش وپرورش استان در زمینه آموزش مهارتهای فنی در زمینه های کامپیوتر،صنایع دستی ،کشاورزی وسایر رشته ها به هنرجویان معرفی شده از طرف آموزش پرورش در مراکز و واحداهای منعقد گردد.

ae8ede86-de8d-4698-b583-96440223c6c7.jpg

efb19f08-2a91-4207-a048-0d26c1b5baa3.jpg