اولین جلسه روسای مراکز وواحدها ومدیران ستادی

دوشنبه 1400/2/27
اولین جلسه روسای مراکز وواحدها ومدیران ستادی
اولین جلسه روسای مراکز وواحدها ومدیران ستادی دانشگاه پیام نور استان یزد در سال1400برگزار شد

در ابتدای این جلسه که به ریاست دکتر مهدوی نژاد و باحضور ریاست نهاد رهبری در دانشگاه ،معاون استان ،روسای مراکز وواحدها ومدیران ستادی تشکیل شد،حجت الاسلام صدر الساداتی ضمن تبریک عید سعید فطر اضافه کرد: در این دوره ویروس کرونا محدودیتهایی ر ایجاد کرده وبسیاری از فعالیتها را تحت الشعاع خود قرار داده ولی در مقابل نقش آموزش مجازی در دانشگاهها که از رسالتهای اولیه وفطری دانشگاه پیام نور بوده است را برجسته کرده است که بحمدالله دانشگاه توانسته از این آزمون سر بلند بیرون بیاید.

در ادامه این جلسه که با 2دستور کار"اقتصاد دانش بنیان"  و "امتحانات پایان ترم" تشکیل شده بود،دکتر مهدوی نژاد ضمن تبریک عید سعید فطر وروز جهانی ارتباطات وروابط عمومی ضمن تشکر از کلیه اعضاء بواسطه شرکت در این نشست با توجه شرایط سخت کرونایی، اضافه کرد:با توجه به شرایط موجود توفیق حاصل نشد زودتر این جلسه را تشکیل دهیم وناچاراً وبا تاخیر امروز این نشست رابرگزار کردیم.

مهدوی نژاد با مطرح کردن موضوعات جلسه واشاره مختصر به شرایط بحران مالی دانشگاه افزودما باید موانع راشناسایی کنیم و برای مقابله با آن ورفع موانع موجود راهکارهایی رابیابیم. وی گفت هرچند این جلسه دیر برگزار شد ولی ما در 6ماهه دوم سال1399قدمهای بزرگی را برداشته ایم که می تواند سرلوحه ی حرکت ما در سال1400 باشد.مهدوی نژاد افزود:امیدوارم با تدابیر اندیشیده شده وهم افزایی بیشتر شاهد جهش بسیار خوبی در این سال باشیم.

در ادامه روسای مراکز وواحدها ضمن گزارش عملکرد مرکز خود در زمینه در آمد زایی درسال1399چشم انداز در آمد مجموعه تحت مدیریتشان در سال1400 را ارائه کردند.

در ادامه آقایان دهقانی وصدیقی مدیران آموزش وفناوری دانشگاه پیام نور استان یزد گزارشات مبسوطی را در مورد ارائه دروس در طی ترم  ونحوه برگزاری امتحانات پایان ترم بیان کردند.

2 setad.jpg

3 setad.jpg