دیدار جمعی از اعضای کانون هلال احمر دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر با امام جمعه شهرستان اشکذر

چهارشنبه 1400/2/22
جمعی از به همراه مسئولین اداره هلال احمر شهرستان به مناسبت روز هلال احمر با حجت الاسلام طالبیان امام جمعه شهرستان اشکذر دیدار نمودند.

به گزارش روابط عمومی مرکز رضوانشهر: به مناسبت روز هلال احمر روز شنبه 18 اردیبهشت   1400 ، جمعی از اعضای کانون هلال احمر این مرکز دانشگاهی به همراه مسئولین اداره هلال احمر شهرستان با امام جمعه شهرستان اشکذر حجت الاسلام طالبیان دیدار و گفتگو کردند .در این دیدار ابتدا دکتر محمدی ریاست اداره هلال احمر شهرستان، گزارش هایی در خصوص عملکرد و اقدامات این نهاد دولتی در سال گذشته و سال جاری ارائه نمودند و همچنین خواستار همکاری بیشتر دستگاههای اجرایی شهرستان با اداره هلال احمرگردیدند .در ادامه جلسه حجت الاسلام طالبیان ضمن خوشامد گویی و تشکر و قدردانی از زحمات کانون هلال احمر ، پیشاپیش فرارسیدن عید سعید فطر را خدمت  اعضای محترم تبریک عرض نمودند .ایشان از نقش بسزای شورای اجرایی هلال احمر در برنامه ریزی ها ، تصمیم گیری ها و نظارت بر حسن انجام کار تصمیمات کلان دولت مطالب مهمی را ایراد فرمودند ،  در پایان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات آقای دکتر محمدی  که  در پیشبرد اهداف عالی این شهرستان نقش بسزایی داشته اند،   بر تداوم و استمرار همکاری بیشتر و سازنده  در تمام زمینه ها تاکید نمودند.

هلال احمرIMG-20210509-WA0011.jpg

جمعه 7 اردیبهشت 1403