تکریم ومعارفه مسئولین آموزش دانشگاه پیام نور استان یزد

دوشنبه 1400/1/16
تکریم ومعارفه مسئولین آموزش دانشگاه پیام نور استان یزد
مراسم تکریم ومعارفه مسئولین آموزش دانشگاه پیام نور استان یزد برگزار شد

​در ابتدای این مراسم دکتر مهدوی نژادگفت واحد آموزش دانشگاه اهمیت ذاتی داردواز اهمیت ویژه ایی برخودار است ودر دوره تصدی خانم اکرمی کارهای بسیار خوبی انجام شده است .وی موفقیت واحد آموزش را مرهون هماهنگی واحدهای آموزش،فناوری ونظارت وارزیابی دانشگاه دانست ودومین عامل موفقیت واحد آموزش راپاسخگویی واحد آموزش نسبت به مشکلات مراکز وواحدها دانست .

مهدوی نژاد در ادامه به برجسته شدن نقش مدیران گروههای آموزشی در6ماهه گذشته اشاره کردوافزود این امر هم به نفع آموزش دانشگاه وسرعت گرفتن برنامه ریزی دروس شده وهم به نوعی با کاهش تعداد اساتید حق التدریس به50 نفر(با تعامل سازنده با استان اصفهان ومنطقه6دانشگاه)به کاهش هزینه ها ودر آمدزایی دانشگاه کمک شایانی صورت گرفته است.وی کاهش واحد معادل حق التدریس را نتیجه مستقیم برنامه ریزی صحیح آموزشی دانست.

دکتر مهدوی نژاد نظارت روزانه مستقیم بر برگزاری کلاسها، سیستمی شدن درخواستهای آموزشی،سیستمی شدن فرآیند فارغ التحصیلی  وصورتجلسه دفاع از  پایان نامه ی دانشجویان تحصیلات تکمیلی را یکی دیگر از ثمرات همکاری مضائف واحدهای آموزش ،فناوری ونظارت وارزیابی دانشگاه اعلام کرد.

مهدوی نژاد در پایان ضمن تشکر از زحمات خانم مهندس اکرمی در طول دوران تصدی مدیریت آموزش دانشگاه پیام نور استان یزد، برای آقای مهندس جلیل دهقانی در پست جدید آرزوی موفقیت نمود.

در پایان لوح تقدیر خانم اکرمی توسط رئیس استان اهداء وحکم مدیریت آموزش آقای دهقانی به وی ابلاغ شد.

AMOZESH2.jpg

AMOZESH3.jpg