بازدید از شرکت فولاد آلیاژی ایران

چهارشنبه 1399/12/13
بازدید از شرکت فولاد آلیاژی ایران
دیدار ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد با مهندس چاییچی مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران

دکتر مهد.وی نژاد رئیس دانشگاه پیام نوراستان یزد،دکتر خادمی معاون مرکز یزد به همراه تعدادی از مدیران ستادی با مهندس چاییچی مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران ومهندس علی دوستان عضو هیات مدیره آن شرکت دیدار وگفتگو کردند.

در ابتدای این دیدار دکتر خادمی ضمن تشکر از دعوت بعمل آمده توسط شرکت از کمکهای مادی ومعنوی شرکت فولاد آلیاژی به دانشگاه پیام نور مرکز یزد تقدیر وتشکر کرد.

در ادامه مهندس دوستان ضمن خوش آمد گویی به دکتر مهدوی نژاد وهیات همراه حمایت از مجموعه های آموزشی ودانشگاهها خصوصاً دانشگاه پیام نوررا  جزء وظائف اجتماعی شرکت دانست وافزود در شرکت فولاد الیازی ایران 2500نفر     به طور مستقیم مشغول به کار می باشند،ومهندس چاییچی به عنوان یک مدیر بومی دراداره ی شرکت بسیار موفق عمل کرده است ودر دوره مسئولیت ایشان مسئولیتهای اجتماعی شرکت به نحو احسنت انجام شده است.

مدیر عامل شرکت فولاد آلیازی ایران نیز حضور دکتر مهدوی نژاد وهیات همراه را به مهد تولید فولاد آلیاژی خاور میانه  خیر مقدم گفت واضافه کرد سال1368طرح شرکت با دانش فنی شرکت بوهراتریش شروع به کار کرد وسال 1371قرارداد جهت تجهیز شرکت با شرکت دانیلی ایتالیا منعقد شد .وسال 1375 نصب50هزار تن تجهیزات شرکت از اقصی نقاط دنیا شروع شد واین کار2 سال به طول انجامید. وپایان سال1377 کل شرکت افتتاح شد.مهندس چاییچی افزود شرکت در فضایی بالغ بر100هکتار واقع شده وپیرامون آن 53 هکتار فضای سبز وجود دارد. وی اضافه کرد برای حمایت از محیط زیست منطقه 300هکتار فضای سبز بعنوان کمربند سبز در اطراف شرکت ایجاد کرده ایم. چاییچی گفت:ظرفیت تولید در ابتدا140هزارتن انواع فولاد آلیازی بودکه هم اکنون آن را به بالای500هزار تن رسانیده ایم که بخش قابل توجهی از محصولات شرکت به کشورهای مختلف صادر می شوند. وی شرکت فولاد آلیاژی ایران را جزء کم آبخواه ترین صنایع فولادی کشور خواند(0.6متر مکعب در هرتن)و گفت آنچه به اهمیت این موضوع اضافه میکند این است که فضای سبز 53هکتاری شرکت از پسابهای بهداشتی شرکت آبیاری می شود. وسیستمهای مدار بسته تا8بار آب مصرفی را به مدار تولید باز می گرداند. واز این بابت جزء بزرگترین واولین شرکتهای بزرگ کشور هستیم. مدیر عامل شرکت فولاد آلیازی ایران اضافه کرد:معمولا نام شرکتهای فولادی با آلودگی هوا عجین شده است ولی ما در شرکت خودمان سالیانه حدود 18 تا 20 میلیارد تومان جهت نصب فیلتر ورفع آلودگی هوا هزینه میکنیم. وتا کنون شش بار منجمله چند روز اخیر موفق به کسب دیپلم صنعت سبز شده ایم. برای ما مهم است که محل کار برای کارکنان محیطی تمیز وسالم باشد وبحمدالله در این مدت به سمت وسوی خوبی حرکت کرده ایم وبهترین رکوردها در تمام قسمتهای صنعت فولاد از خود بر جا گذاشته ایم. مهندس چاییچی ادامه داد در مسائل علمی وپژوهشی با مراکز معتبر علمی ودانشگاهی در ارتباطیم ودر صورت آمادگی دانشگاه پیام نور،شرکت فولاد آلیاژی ایران آمادگی صد در صدی خود را برای همکاری اعلام مینماید.

دکتر مهدوی نژاد رئیس دانشگاه پیام نور استا ن یزد ضمن تشکر از دعوت شرکت فولاد آلیازی ایران،گفت برخود لازم دانستم که به پاس تلاشها وزحمات شما وخدمات شما به دانشگاه پیام نور مرکز یزد از نزدیک  وحضوری ازشما ومجموعه تحت مدیریت  شما تشکر نموده وخدا قوت عرض نمایم. ودر فضایی که اکثر مدیران اقتصادی بیشتر به فکر منافع مادی هستند اهتمام شرکت فولاد الیاژی ایران به محیط زیست وفضای سبزجای تقدیر دارد.مهدوی نژاد گفت ظرفیت دانشگاه پیام نور در کشور برای تحصیل1200000نفر ودر استان یزد برای 30000نفر طراحی شده ودر مقطعی پذیرای همین تعداد دانشجو نیز بوده است ولی هم اکنون متاسفانه بنا به دلایل مختلف این تعدا به یک سوم تقلیل یافته است. وی ادامه داد دانشگاه پیام نور استان یزد شامل10مرکز وواحد ومرکز رشد،مرکز نوآوری وپژوهشکده پوششهای نانو ساختار می باشد. و میتوانیم ظرفیتهای خود را در زمینه های خدمات آموزشی وپژوهشی ومشاوره های وارتباط با صنعت در اختیار شرکت فولاد آلیاژی ایران ودیگر واحدهای صنعتی داخل استا ن قرار دهیم. این خدمات شامل دوره های آموزشی در آزمایشگاهها وکارگاهها بصورت آنلاین ویا حضوری بارعایت کلیه پروتکلهای بهداشتی میباشد. مهدوی نژاد اضافه کرد خوشبختانه مجموعه فولاد آلیاژی ایران همکاری بسیار خوبی را در زمینه های مختلف با دانشگاه پیام نور استان یزد داشته است وامیدوارم باحضور مدیران صادق وتوانمندی چون شما شاهد همکاریهای هرچه بیشتر بین دانشگاه وشرکت فولاد آلیاژی ایران باشیم. وی ادامه داد ما باید عزم خود را جزم کنیم که ارتباط دانشگاه با صنعت را ارتقاء بخشیم. الان تمایل بسیار قوی از سوی دانشگاه پیام نور استان یزد وجود دارد که ارتباط عالی وموثر بین دانشگاه  وشرکت فولاد آلیاژی ایران وجود داشته باشد.در پایان رییس دانشگاه پیام نور استان یزد گفت بیشترین مشکل ما در مرکز یزد به واسطه داشتن بیشترین تعداد دانشجو وجود دارد وما این آمادگی را داریم فضایی را دراختیار شرکت فولاد آلیاژی قرار دهیم تا ساختمانی را به نام خود احداث وبرای خدمات آموزشی از آن استفاده نماید. ضمناًپژوهشکده پوششهای نانو ساختار آماده هرنوع همکاری پژوهشی با شرکت فولاد آلیاژی ایران می باشد.

در پایان این دیدارمهندس دوستان عضو هیات مدیره شرکت فولاد آلیاژی ایران گفت: در دوران تحریمهای ظالمانه شرکت اقدام به تشکیل کارگروه بومی سازی در صدد بومی سازی قطعات مصرفی خود می باشد که این مساله میتواند فصل مشترک همکاری شرکت فولاد آلیاژی ایران با دانشگاه پیام نور استان یزد باشد. وی در پایان گفت، درصورت آمادگی دانشگاه برای برگزاری دورهDBA برای تعدادی از مدیران ارشد شرکت فولاد آلیازی ایران با مدرک دانشگاهی معتبر،آن شرکت آمادگی عقد قرارداد با دانشگاه را دارد،که دکتر مهدوی نزاد گفت این مورد تا حصول نتیجه پیگیری خواهد کرد. ​

FOLAD2.jpg

FOLAD3.jpg