بازدید سرزده از مرکز تفت

یکشنبه 1399/11/19
بازدید سرزده از مرکز تفت
دکتر مهدوی نژاد از دانشگاه پیام نور مرکز تفت بازدید کرد

رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد به منظور بازدید از مرکز ودیدار صمیمانه با کارکنان به طور سرزده از دانشگاه پیام نور مرکز تفت بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:دکتر مهدوی نژاد در این باز دید از قسمتهای مختلف مرکز بازدید نمود واز نزدیک در جریان امور قرار گرفت و در فضایی صمیمانه به پای صحبتهای کارشناسان ومدیران مرکز نشست وهمکاران مرکزبه به مشکلات مرکز ودانشجویان ومشکلات صنفی ازجمله تبدیل وضعیت همکاران ومشکل کمبود نیرو با توجه به بازنشستگی تعداد زیادی از همکاران در سال گذشته وسال جاری اشاره کردند.

در ادامه مهدوی نژاد ضمن تشکر وقدردانی از همکاران در اداره مرکز وسعی وتلاش آنها افزود: افزایش تعداد دانشجو درمرکز میسر نیست مگر به همت وتلاش وپیگیری کارکنان مرکز. وی در ادامه با اشاره به تشکیل کمیته ساماندهی نیروها در ستاد استان اعلام کرد سعی بر این است با مدیریت نیروهای موجود بتوانیم بر مشکلات کمبود نیرو غلبه کنیم.واستان خود راموظف به پیگیری ورفع مشکلات کارکنان خود درحد توان خود می داندوانشاالله پیگیر حل مشکلات تا حصول نتیجه هستیم.

ریاست دانشگاه در مورد مشکلات پیش آمده برای دانشجویان در دفاع از پایان نامه ها وزمان بر شدن دفاع دانشجویان قول داد با تدابیر اندیشیده شده  تا هفته آینده مشکلات پایان نامه دانشجویان ارشد از صفر تا صد حل شود.مهدوی نژاد افزود شناسایی وفعال سازی ظرفیت های در آمد زایی مراکز وواحدها از دیگر دغدغه های مدیریت جدید دانشگاه پیام نور استان می باشد.مهدوی نژاد در پایان خاطر نشان کرد به هر حال ظرفیتهای استان محدود می باشدکه انشالله در تلاشیم با همکاری دوستان توانمند در مراکز وواحدها وستاد استان در حد توان این کاستیها را رفع نماییم.

تفت2.jpg

تفت4 (1).jpg