دیدار صمیمانه دکتر مهدوی نژاد با کارکنان دانشگاه پیام نور مرکز یزد

چهارشنبه 1399/11/15
دیدار صمیمانه دکتر مهدوی نژاد با کارکنان دانشگاه پیام نور مرکز یزد
دکتر مهدوی نژاد در محیطی صمیمی با کارکنان دانشگاه پیام نور مرکز یزد دیدار وگفتگو کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:دکتر مهدوی نژاد در این دیدار ضمن تبریک میلاد دخت یگانه رسول اکرم حضرت فاطمه زهرا (س)با اشاره به حدیث خِیارِکُم ألیَنُکُم مَناکِبَهُ و أکرَمُهُم لِنِسائِهِم.(بهترین شما کسانى اند که با مردم نرم ترند و زنان خویش را بیشتر گرامى مى دارند.)از حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، از آن حضرت نقل کرد که بهترین مردم نزد شما کسانی هستند که در ارتباط با مردم نرم خو وبا همسرانشان کریمانه وبزرگوارانه برخورد کنند.

مهدوی نژاد درادامه افزود:همه ما حقوق ووظایفی داریم که در کنار هم معنی پیدا می کنند.واستفاده از تجربه دیگران برای ما سرمایه ی گرانمایه ایی هستند .وگذشتگان برای ما میراثی  گرانبها را بجا گذاشته اند که همانا تجارب آنها می باشد. وی افزودانسان مدنی کسی است که از لحاظ فردی واجتماعی قابل پیش بینی باشد واین خصائص در مدیریت مرکز(آقای دکتر خادمی)وجود دارد که باید از آن بهره مند شویم.رییس دانشگاه در ادامه افزود باید حداکثر کوشش خود را بنماییم که حقوق دانشجویان وارباب رجوع در مرکز رعایت گردد.چون در هر خانواده حداقل یک دانشجو وجود دارد ورفتار پسندیده ی ما خود تبلیغ مهمی در خانواده ها برای دانشگاه پیام نور ودر نهایت جذب دانشجو می باشد.مهدوی نژاد گفت:دغدغه کانونی ما باید در محیط کار خودش را نشان دهدوهمانگونه که در آموزه های دینی آمده است(حاسبوا قبل ان تحاسبوا)مرتب باید رفتار خود در محیط کار را ارزیابی نماییم.

رییس دانشگاه ادامه داددر محیط دانشگاه باید رعایت حقوق شهروندی را مد نظر داشته باشیم وحفظ منافع عمومی (کار حداکثری ومصرف بهینه)وپاسخگویی مدنظر کلیه کارکنان باشد وبه گلایه دانشجویان از عدم پاسخگویی کارمندان اشاره کرد وخواستار رفع مشکلات مرکز با همدلی وهمکاری همه کارکنان شد.

درادامه تعدادی از کارکنان دانشگاه به بیان مشکلات وموانع پیش روی خدمت رسانی به دانشجویان پرداختند ورییس دانشگاه ومدیر مالی استان توضیحاتی را در مورد مسائل مطرح شده ارائه کردند.

yazd3 (2).jpg

yazd3 (1).jpg