رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در اختتامیه جشنواره کشوری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور به میزبانی یزد:

چهارشنبه 1399/11/1
چهره واقعی دانشگاه‌ها ارزشمند و همیشه دانش‌طلب، معنویت‌گرا و اخلاق‌مدار بوده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها طی تماس تصویری اظهار کرد: در بیست‌وچهارمین جشنواره کشوری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور بیشترین استقبال و مشارکت را شاهد بودیم. خوشحالیم که با وجود کرونا شاهد برگزاری این جشنواره به سبک و سیاق جدید و با بهره‌مندی از فضای مجازی بودیم.

وی ادامه داد: اجرای این جشنواره در بستر فضای مجازی، صحفه جدیدی را برای عزیزان فراهم کرد و با وجود تجربه جدید در این جشنواره، اما شاهد مشارکت خوب و قابل قبولی از سوی دانشجویان این دانشگاه بودیم. هر چند در مجموعه دانشگاه‌های پیام نور، فعالیت‌های مجازی بیش از سایر دانشگاه‌ها انجام می‌شود و برگزارکنندگان با مشکل کمتری روبه رو بودند.

رستمی با اشاره به اینکه چهره واقعی دانشگاه‌ها ارزشمند و همیشه دانش‌طلب، معنویت‌گرا و اخلاق‌مدار بوده است، بیان کرد: تلاش دشمنان همواره این بوده است که همیشه بی‌اخلاقی و دوری از هویت‌های اسلامی و دینی را در جامعه به ویژه میان جوانان ترویج دهند و فرصت انس با معنویت را کم کنند. اما با تلاش مدیران دانشگاه‌ها و حوزه‌های فرهنگی در این زمینه، شاهد طنین‌اندازی چراغ هدایت قرآن و جلوه‌گری بیش از پیش قرآن در دانشگاه‌ها خواهیم بود.​

جمعه 10 فروردین 1403