معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور کل کشور در اختتامیه جشنواره کشوری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور به میزبانی یزد:

چهارشنبه 1399/11/1
جشنواره قرآن ریشه در اعتقادات و اندیشه ورزی مسلمانان دارد.

محمدهادی ناجی، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور کل کشور سخنران دیگر اختتامیه جشنواره  کشوری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور به میزبانی یزد  با اشاره به اینکه بیست ‌وسومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌ پیام نور با شهادت سردار دل‌ها و به میزبانی کرمان رقم خورد، اظهار کرد: لذا در آن دوره شاهد دو برابر ‌و نیم شدن شرکت‌کنندگان بودیم، اما در این بیست‌‌وچهارمین جشنواره به دلیل شرایط کرونا موجب کاهش شرکت‌کنندگان و دانشجویان بودیم.

وی ادامه داد: اما با همت رؤسای استان‌ها و مراکز و مدیران فرهنگی با محوریت واحد یزد، بر شکوه این جشنواره افزوده شد. این جشنواره با یاد شهیدان، اندیشمندان و قرآن‌پژوهان مختلف به ویژه شهیدان منتسب به استان یزد، همراه بود و امیدواریم در بیست‌وپنجمین دوره این جشنواره که به میزبانی اصفهان خواهد بود، پرفروغ‌تر برگزار شود.

ناجی بیان کرد: اکثریت شرکت‌کنندگان با جمعیت بانوان همراه بود و امیدواریم حضور قرآنی بانوان منجر به تربیت قرآنی در میان خانواده‌ها شود. در این جمعیت هفت هزار نفر، استان اصفهان، تهران و چهارمحال و بختیاری رتبه اول تا سوم را در میان استا‌ن‌ها کسب کردند. در رتبه‌بندی و امتیازدهی مجموعه شش حوزه مسابقه، می‌توان گفت استان تهران با ۳۰۰ امتیاز اول شد و استان اصفهان با ۲۸۰ امتیاز حائز رتبه دوم، اردبیل با ۱۸۰ امتیاز به عنوان استان سوم، آذربایجان شرقی با ۱۵۰ امتیاز حائز رتبه چهارم و خوزستان با کسب ۱۱۰ امتیاز رتبه پنجم و مازندران با کسب ۸۰ امتیاز رتبه ششم را از آن خود کردند.

وی با اشاره به اینکه فعالان حوزه قرآن جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور را به عنوان خورشید جشنواره‌های فرهنگی دانشگاه‌ها و کهن‌ترین جشنواره دانشگاهی می‌دانند، ادامه داد: در تقسیم‌بندی شش‌گانه جشنواره، کمترین افت مربوط به بخش پژوهشی بوده است، اما بیشترین رغبت مخاطبان در حوزه معارفی بوده است که نیمی از جمعیت شرکت‌کنندگان در این حوزه بوده است و سپس بیشترین شرکت‌کنندگان مربوط به حوزه آوایی (با یک چهارم شرکت‌کنندگان) و در ادامه هنری، پژوهشی، فناوری و ادبی بوده است.

ناجی گفت: امیدواریم دانشگاه پیام نور استان اصفهان به عنوان میزبان بیست‌و پنجمین  دوره جشنواره، شاهد افزایش کمیت جشنواره باشد و همچنین به موضوع کارآفرینی قرآن نیز توجه شود. امسال به دلیل اینکه فرصت آن در بستر فضای مجازی فراهم نبود به موضوع کارآفرینی قرآن توجه نشد که امیدواریم با تجارب خوبی که در این زمینه است، بتوان آن را برگزار کنیم.​

جمعه 7 اردیبهشت 1403