رئیس دانشگاه پیام نور کل کشور در اختتامیه جشنواره کشوری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور به میزبانی یزد:

چهارشنبه 1399/11/1

پیام تصویری محمدرضا زمانی، رئیس دانشگاه پیام نور کل کشور به سمع و نظر حاضرانرسید. متن این پیام بدین شرح است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

برگزاری کشوری قرآن و عترت استان یزد، ویژه دانشجویان دانشگاه پیام نور، فرصتی بزرگ برای معرفی بیشتر معارف الهی در ابعاد مختلف برای دانشجویان عزیز است که رسالتی بس مهم در راه ترویج انس و گستره این کلام الهی در مسیر مقابله با ناهنجاری‌ها و شبهات موجود از سوی بدخواهان دشمنان اسلام دارد.

جوانان و دانشجویان ایران اسلامی به رشد متعالی در حوزه‌های مختلف قرآنی رسیدند، اما همزمان با پیشرفت‌های شتابان در حوزه علوم و فناوری، تحقیقات وسیع‌تر در مفاهیم و موضوعات قرآنی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است که دانشگاه در این زمینه مسئولیت سنگینی دارد. مشکلات و معضلات جامعه جهانی عصر حاضر به دلیل فاصله گرفتن از آموزه‌های قرآنی است و این مصحف الهی، عامل همبستگی جامعه اسلامی است و تردیدی نیست که قرآن کریم در تمامی اعصار و قرون، راه نجات پیروان ادیان آسمانی است و سیره اهل‌بیت(ع)، راه نجات و سعادت برای همه ما است.

بدون تردید، آهنگ رشد فعالیت‌های قرآن و عترت داشگاه پیام نور به ویژه در چهار سال گذشته با حمایت‌ها و رویکردهای جدی مجموعه فرهنگی، آهنگ رو به رشدی گرفته بود که به دلیل شیوع جهانی ویروس کرونا این روند به طور موقت کُند شد که با ریشه‌کنی این بیماری، شوق و نشاط دوباره در برنامه‌های فرهنگی و قرآنی شکل خواهد گرفت. این جانب از اهتمام دانشگاه و رؤسای استان‌ها و دیگر دست‌اندرکاران رویداد قرآنی و دانشگاه پیام نور یزد که میزبان شایسته این برنامه بودند، کمال تشکر را دارد که با برپایی این مسابقات در وضعیت اشاعه کرونا با استفاده از ابزار غیر حضوری و مجازی زمینه حضور هفت هزار قرآن‌پژوهش را در بخش‌های مختلف به شکل مطلوب فراهم کردند.

در این راستا همکاری تمامی دانشگاه‌ها و دستگاه‌ها به صورت عام و خیرین قرآن‌دوست به صورت ویژه، قابل ستایش و افتخار است. افتخار ما این است که در سرزمینی زندگی می‌کنیم که مهد مفسران، عالمان و قاریان بزرگ است. یکی از دستاوردهای مسابقات قرآن انس و الفت جوانان به ویژه دانشجویان با قرآن بوده است. امروزه با هدایت‌ها و تشویق‌های مقام معظم رهبری این راه برای خادمان، عاملان و حاملان قرآنی هموار شده است.

در پایان از استان اصفهان برای میزبانی بیست‌وپنجمین دوره این مسابقات می‌خواهم، تمامی مساعی خود را در برنامه‌ریزی برای تعمیق مسابقات و افزایش ضریب نفوذ قرآن در زندگی فردی و اجتماعی دانشجویان و کارآفرینان حوزه قرآن و عترت به کار گرفته شود تا نتایج شکوهمند آن را در بزرگترین رویداد قرآنی دانشگاه تجلی یابد.

در پایان از خداوند سبحان برای همه شرکت‌کنندگان توفیق عزت، سربلندی و عمل به قرآن را مسئلت می‌کنم.»

پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403