بازدید ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد از مرکز مهریز

چهارشنبه 1399/10/17
بازدید ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد از مرکز مهریز
دکتر محمدحسین مهدوی نژاد، ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد به همراه مدیر مالی و روابط عمومی ستاد استان، روز سه شنبه 1399/10/16از دانشگاه پیام نور مرکز مهریز بازدید کردند.

​به گزارش روابط عمومی دانشگاه:  دراین جلسه دکتر حیدر حسینی ریاست دانشگاه پیام نور مرکز مهریز​  ضمن ارایه گزارشی ازفعالیتهای این مرکز ، به مشکلات موجود  در این دانشگاه اشاره کرد. سپس  ریاست استان با حضور در بخش های مختلف و دیدار صمیمانه با کارکنان اداری، ضمن عرض خداقوت در جریان برخی از نقطه نظرات همکاران به ویژه در حوزه ی آموزش قرار گرفت.

در ادامه ریاست استان به همراه هیات همراه ، از سالن ورزشی مرکز مهریز  بازدید کردند و در مورد مراحل ساخت و تکمیل سالن و نیازهای موجود، توضیحاتی توسط آقای دکتر حسینی ارائه شد. ریاست مرکز مهریز در این دیدار با توجه به ظرفیت خوب استان یزد و شهرستان مهریز و شاغل به تحصیل بودن تعدادی از ملی پوشان ورزش های ساحلی در پیام نور مهریز، از برنامه ی آتی مرکز جهت تجهیز و تبدیل این مکان به سالن تخصصی ورزشهای ساحلی که در سطح کشور بی نظیر می باشد سخن گفت و افزود: در صورت تحقق این امر علاوه بر استفاده ورزشکاران بومی،  تیم های مختلف ورزش ساحلی در رده های باشگاهی و ملی نیز می توانند به ویژه در فصول سرد سال نسبت به برپایی اردوهای آمادگی یا برگزاری مسابقات در این مکان اقدام کنند،  که می توان به این مسئله از منظر یک ظرفیت بالقوه مناسب در بحث درآمد زایی نیز نگریست. در این دیدار از سوی مسئولین ستاد استان،  قول مساعد جهت برطرف کردن بخشی از موانع پیش رو جهت تحقق این امر داده شد.

سپس  از دو طرح درآمد زایی در مرکز مهریز شامل کاشت نهال پسته و تولید ماسک که هر دو توسط بخش خصوصی در حال اجرا می باشد ، بازدید بعمل آمد.

در پایان مسئولین محترم ستاد استان با حضور در دفتر ریاست مرکز ، مواردی از مشکلات که توسط کارکنان مطرح شد،  را  بررسی کردند و جهت پیگیری و رفع آن،  قول مساعد دادند.

مهریز.jpg

14.jpg