شرکت قریب به پنج هزارنفر دانشجو از دانشگاه های پیام نور سراسرکشور در بیست وچهارمین جشنواره قرآن وعترت

چهارشنبه 1399/10/10
برگزاری بیست و چهارمین جشنواره کشوری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نوربه میزبانی دانشگاه پیام نور استان یزد

رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد و دبیر بیست و چهارمین جشنواره کشوری قرآن و عترت دانشجویان  دانشگاه پیام نور اظهار داشت: این جشنواره به میزبانی استان یزد در حال برگزاری است و برگزیدگان برای شرکت در مرحله ملی و رقابت با منتخبین سایر دانشگاه های کشور معرفی خواهند شد.

وی گفت: جشنواره کشوری قرآن و عترت همه ساله با هدف اعتلای دانش، ایمان و تقویت اخلاق و بصیرت دینی دانشجویان و زمینه سازی انس و الفت آنان با قرآن کریم و سیره معصومین(ع) و تدبر و عمل به آن آموزه ها برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:دکتر محمد حسین مهدوی نژاد تصریح کرد،این دوره از مسابقات شامل شش بخش  آوایی، معارفی، پژوهشی، ادبی، هنری، فناوری و مجموعا دارای 31 رشته می باشد.

رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد با بیان اینکه بخش آوایی مسابقات، شامل رشته های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ پنج جزء، حفظ ده جزء، حفظ بیست جزء، حفظ کل قرآن کریم، دعا، و مناجات خوانی می باشد؛ افزود: آثار رشته های قرائت ترتیل ، قرائت تحقیق، دعا و مناجات خوانی تا 30 آذر ماه  از استان های مختلف دریافت و برای داوران کشوری ارسال شده است. وی تصریح کرد رشته های حفظ بخش آوایی نیز در تاریخ 23 تا 25 دی ماه و برای اولین بار به صورت ویدئو کنفرانس برگزار خواهد شد.

دبیر جشنواره در ادامه گفت: بخش معارفی در رشته های آشنایی با احادیث اهل بیت(ع)، آشنایی با سیره معصومین(ع)، آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، احکام، پرسمان معارفی و سبک زندگی اسلامی ایرانی، بصورت متمرکز و الکترونیکی  در 20 آبان ماه برگزار و منتخبان این بخش معرفی شده اند.

مهدوی نژاد تأکید کرد: آثار بخش پژوهشی مسابقات شامل رشته های مقاله نویسی و تلخیص کتاب، بخش فناوری شامل رشته های تولید نرم افزار و تولید اپلیکیشن، بخش هنری شامل رشته های خوشنویسی، نقاشی، عکاسی، تذهیب، معرق، منبت، فیلم کوتاه، طراحی پوستر و بخش ادبی شامل رشته های شعر، داستان نویسی و نمایشنامه نویسی نیز تا تاریخ 25 دی ماه دریافت، داوری و نفرات برتر معرفی شد.

وی خاطر نشان کرد: در این جشنواره قریب به پنج هزار دانشجو از دانشگاه های پیام نور سراسر کشور ثبت نام کرده اند که از این تعداد 65 درصد را خواهران و 35 درصد را برادران تشکیل داده اند. در این بین استان اصفهان با 899 نفر شرکت کننده رتبه اول و استان یزد نیز با 276 نفر شرکت کننده رتبه پنجم میزان شرکت کنندگان را دارا هستند.

دکتر مهدوی  نژاد در پایان بیان داشت: در استان یزد، دانشگاه پیام نور مرکز بافق با 71 نفر، مرکز ابرکوه با 59 نفر و مرکز تفت با 53 نفر، بالاترین آمار ثبت نامی در بین مراکز وواحدهای استان را داشته اند.

1.1.jpg

پنجشنبه 30 فروردین 1403