برپایی ایستگاه سلامت توسط کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر پیام نور مرکز میبد

دوشنبه 1398/2/23
برپایی ایستگاه سلامت توسط کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر پیام نور مرکز میبد
برپایی ایستگاه سلامت توسط کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه پیام نور مرکز میبداز تاریخ 15/12/1397 لغایت 20/12/1397
دکتر علیرضا پاک گوهر ، سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز میبد از برپایی ایستگاه سلامت توسط کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر در این مرکز از تاریخ 15/12/1397 لغایت 20/12/1397 خبر داد.
به گزارش روابط عمومی پیام نور مرکز میبد ، دکتر علیرضا پاک گوهر  اظهار کرد: با توجه به نقش بسزای اجرای فعالیت های سازمان جوانان در جذب و نگهداشت اعضا و بهره مندی از ظرفیت و پتانسیل کانون های دانشجویی در بستر مراکز آموزش عالی، ایستگاه سلامت برپا شد.
وی افزود: این ایستگاه سلامت توسط کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر در دانشگاه پیام نور مرکز میبد با همکاری آقای بنا ریاست هلال احمر این شهرستان به مناسبت روز احسان و نیکوکاری برپا شده است.

آقای بنا ، رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان نیز درباره خدمات ارائه شده در این ایستگاه بیان کرد: در اين پايگاه خدماتي از جمله تست فشار خون و قند خون و نیزتعیین گروه خونی انجام می گیرد. وی گفت: کانون دانشجویی هلال احمر در راستای تحقق اهداف عالیه جمعیت هلال احمر از جمله تسکین آلام بشری، تأمین احترام انسانها، کوشش برای برقراری صلح و دوستی و همچنین حمایت از سلامت و زندگی انسانها و آمادگی و توانمندی برای عملیات های امداد و نجات تلاش می کنند.

آقای بنا رئیس هلال احمر شهرستان میبد فرمود : در کانون های دانشجویی هلال احمر با برنامه ریزی جهت عضوپذیری و بهره مندی بهینه از توان و ظرفیت دانشجویان، بستر مناسبی برای انجام فعالیت های فرهنگی، امدادی، بشردوستانه و تحقیقات علمی همسو با اهداف جمعیت هلال احمر ایجاد شده است
در پایان آقای دکتر پاک گوهر ضمن تشکر از تمامی فعالان در این زمینه ، فرمود : امسال علاوه بر جذب نیرو درصدد هستیم یکصد نفر را با هدف افزایش تخصص دانشجویان در راستای صیانت از سلامت افرادی که در این دانشگاه دچار حادثه می شوند، آموزش دهیم.

شنبه 1 اردیبهشت 1403