دوشنبه 1398/2/23
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز تفت
بزرگداشت روز معلم در پیام نور مرکز تفت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

گرامیداشت روز معلم و مقام استاد در پیام نور مرکز تفت

به‌پاس قدردانی از جایگاه والای معلم و استاد ، مراسم بزرگداشت روز معلم با حضور جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان  دانشگاه پیا م نور مرکز تفت در تاریخ 12/02/98 برگزار گردید. در این مراسم دکتر محمدی (رییس  پیام نورمرکز تقت) با  اشاره به نقش و جایگاه عظیم علم و دانش در اسلام ، در اختیار داشتن علم را زمینه ساز قدرت موثر برای یک جامعه اسلامی در احیای تمدن نوین اسلامی دانست که معلمان و اساتید پرچم داران حرکت جامعه در این مسیر روشن   میباشند.

شایان ذکر است:«از سوی یونسکو روز 13 مهرماه  به عنوان روز معلم انتخاب شده است اما برخی کشورها از جمله ایران روز دیگری را رسماً اعلام کرده اند؛پیش از انقلاب و در سال 1339 در پی اعتراضات صنفی معلمان، یکی از آنها در روز 12 اردیبهشت به شهادت رسید و همین روز به نام معلم ثبت شد. پس از انقلاب نیز از قضا استاد والامقام و عارف وارسته شهید مرتضی مطهری در همین ایام به دست گروهک فرقان به شهادت رسید و  این روز به عنوان روز معلم در تاریخ انقلاب اسلامی جاودانه شد.»

چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403