تکریم و معارفه رییس دانشگاه پیام نور استان یزد

یکشنبه 1399/7/20
تکریم و معارفه رییس دانشگاه پیام نور استان یزد
مراسم تکریم و معارفه رییس دانشگاه پیام نور استان یزددر سالن کنفرانس ستاد برگزار شد.

​به گزارش روابط عمومی: مراسم تکریم و معارفه روسای سابق و جدید دانشگاه پیام نور استان یزد با آیاتی از کلام الله مجید آغاز و در ادامه دکتر سید ولی الله میرحسینی ضمن خوشامد گویی به حضار، پیام نور را دستاورد ارزشمند انقلاب اسلامی برشمرد و با بیان اینکه امکانات سخت افزاری و نرم افزاری دانشگاه با زحمات بسیار زیاد مدیران و کارکنان از ابتدای  تاسیس دانشگاه تاکنون بدست آمده، حفظ آن را از اولویت های مدیریت خود در دوران مسئولیت پیام نور استان یزد دانست و با اتتقاد از سیاستهای سازمان مرکزی خواستار توجه بیشتر همراه با کار کارشناسی مناسب جهت انتقال و یا استفاده بهینه از این تجهیزات شد.وی همچنین در خصوص بحث درآمد های غیر شهریه ای خواستار ایجاد زیر ساخت مناسب همراه با اختیار بالا از سوی سازمان مرکزی به استانها و مراکز دانشگاه پیام نور شد.دکتر میرحسینی در پایان از تمامی کارکنان و اعضای علمی که در دوران مسئولیت وی و در راستای اعتلای سازمان، وی را همراهی و یاری نمودند تشکر نمود و از آنان در صورت وجود کوتاهی و یا قصوری حلالیت طلبید.در ادامه دکتر محمد حسین مهدوی نژاد سرپرست دانشگاه پیام نور استان یزد ضمن خوشامدگویی به حاضرین در جلسه برنامه های خود را ادامه دهنده راه دکتر میرحسینی و کلیه مدیران محترمی که در این مجموعه در راستای اعتلای دانشگاه پیام نور گام برداشته اند دانست.وی تلاشهای صادقانه و مجدانه دکتر میرحسینی را ارج نهاد و استفاده از تجارب ایشان و همه مدیران سابق در پیام نور استان را در جهت پیشبرد اهداف ،بسیار حیاتی دانست.وی مسئولیت را به عنوان امانت دانسته و هدف حود در این مسیر، پیشبرد اهداف دانشگاه و ارتقای جایگاه آموزشی،پژوهشی و فذهنگی استان دانست.وی با تاکید بر همدلی و همکاری و همیاری همه اعضای محترم علمی و اداری تصیمیم گیری های خود را بر مبنای خرد جمعی و عقلانیت حداکثری بیان داشت.دکتر مهدوی نژاد در پایان خواستار اهتمام ویژه دست اندرکاران پیام نور استان با توجه به رویکرد جدید سازمان مرکزی در حوزه اداری و مالی بر مبنای افزایش درآمد های غیر شهریه ای شد.همچنین دکتر جمالزاده از سازمان مرکزی که بصورت ویدئو کنفرانس در جلسه حاضر بود از تلاشهای بی شائبه دکتر میرحسینی تقدیر و مسئولیت جدید را به دکتر مهدوی نژاد تبریک گفت و خواستار همکاری همه اعضای علمی و غیر علمی در این شرایط خطیر جهت بهبود شاخصهای کمی و کیفی دانشگاه شد.همچنین مهندس شاه حسینی مدیر کل سیاسی استانداری یزد و دبیر کمیسسیون دانشجویی استان در این جلسه حاضر بود و در سخنانی کوتاه از زحمات مدیریت قبلی تقدیر و برای مدیر جدید در سمت ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد آرزوی موفقیت  و آمادگی مجموعه استانداری را در جهت همکاری با دانشگاه اعلام نمود.

inاتنdex.jpg

چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403