دیدار ریاست و جمعی از کارکنان دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر با آقای محسن خلیلی بخشدار مرکزی شهرستان اشکذر

شنبه 1399/7/19
ریاست و جمعی از کارکنان دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر با آقای محسن خلیلی بخشدار مرکزی شهرستان اشکذر در تاریخ 1399/07/15 دیدار کردند.

بنا به گزارش روابط عمومی مرکز رضوانشهر : روز سه شنبه  ۱5 مهرماه ماه ۹۹ دکتر محمود قدیری  و جمعی از کارکنان دانشگاه پیام نور مرکز رضوانشهر  با حضور در بخشداری شهرستان اشکذر  با آقای محسن خلیلی معاون پیشین این مرکز دانشگاهی  دیدار و گفتگو نمودند .در ابتدای جلسه آقای خلیلی  ضمن خوش آمدگویی و تقدیر از زحمات پرسنل دانشگاه  افزود ، تاکنون خوشبختانه همکاری وتعامل خوبی بین  این دانشگاه و دستگاههای اجرایی این شهرستان صورت گرفته و در آینده   نیز  امیدواریم  بتوانیم با همکاری یکدیگرشاهد پیشرفت و ترقی بیشتری  بین این مجموعه و اداره های شهرستان باشیم .در پایان دکتر قدیری ریاست دانشگاه ضمن تقدیر وتشکر از زحمات آقای خلیلی که در پیشبرد اهداف عالی این مرکزنقش بسزایی داشته اند ،  بر تداوم واستمرار همکاری بیشتر وسازنده  در تمام زمینه ها تاکید نمودند.

پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403