برگزاری مراسم معارفه مسوول بسیج کارکنان پیام نور مرکز تفت

چهارشنبه 1399/7/9
برگزاری مراسم معارفه مسوول بسیج کارکنان پیام نور مرکز تفت

​به گزارش روابط عمومی مرکز:

مراسم معارفه مسوول بسیج کارکنان پیام نور مرکز تفت در تاریخ09/07/99درمحل دفتر ریاست مرکز تفت برگزار شد. آقای محمدی (رییس مرکز تفت) در ابتدای مراسم  هفته دفاع مقدس را تیریک گفت و با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس  ، جانفشانی ها و رشادتهای بعمل آمده در آن ایام مقدس را منشاء اقتدار، عزت و امنیت امروز ایران اسلامی دانست.محمدی گفت پیام نور مرکز تفت در حال حاضر 25 کارمند و21 عضو هیات علمی ثابت  دارد، بسیج کارکنان میتواند موجب پویایی و تحرک بیشتر کارکنان  در محیط اداری و شخصی کارکنان گردد. ایشان در پایان پیشنهاد تشکیل بسیج اساتید در مرکز تفت را ارائه نمود.  در این مراسم،آقایی(فرمانده سپاه ناحیه تفت) گفت: بسیج مسیر انقلاب و پیروی از رهبری در تمام امور را در سرلوحه خود قرار داده و به پیش میرود.استفاه از ظرفیتهای اداری، کارمندی  برای انجام برنامه های فرهنگی ، امور اجتماعی ،فعالیتهای فوق برنامه ، فعالیتهای جهادی ، دفع آسیب های فردی و جمعی میتواند منشا تحول در دانشگاه گردد. جعفری(مسوول بسیج کارکنان شهرستان تفت) گفت رویکرد بسیج کارکنان ترویج و توسعه فعالیتهای فرهنگی، آموزشی ، بصیرتی  در همه ابعاد میباشد و توجه به موضوعات معیشتی  به دلیل تغییرات محسوس اقتصادی در اولویت برنامه ها قرار گرفته است.در پایان مراسم خانم ملوک باغیانی بعنوان مسوول جدید بسیج کارکنان پیام نور مرکز تفت معرفی  گردید.

جمعه 10 فروردین 1403