تمدید مهلت ثبت نام در جشنواره قرآن و عترت

چهارشنبه 1399/7/9
تمدید مهلت ثبت نام در جشنواره قرآن و عترت
مهلت ثبت نام در جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور تمدید شد.

​به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در پنجمین جلسه کمیته اجرایی جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور که با حضور تمامی اعضا برگزار گردید ابتدا محمد حسین مهدوی نژاد رییس دانشگاه پیام نور استان یزد ضمن تشکر از تمامی اعضا اهتمام ویژه همکاران را در برگزاری این جشنواره خواستار شد. وی جشنواره قرآن و عترت را برنامه ای خاص توصیف نمود و تلاش در برگزاری هرچه بهتر این جشنواره را از تمامی ابعاد بخصوص از بعد معنوی ارزشمند برشمرد.سپس اعضای کمیته های اجرایی در خصوص بحث تبلیغات و نیز اجرای الکترونیکی جشنواره به اظهار نظر پرداختند. شایان ذکر است تاریخ ثبت نام در جشنواره برای دانشجویان دانشگاه پیام نور تا تاریخ 10 آبان 99 تمدید گردیده است. دانشگاه پیام نور استان یزد برای دومین بار مفتخر به  میزبانی بیست چهارمین چشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاههای پیام نور سراسر کشور گردیده است.

2پوستر-جشنواره-قرآن.jpg

جمعه 7 اردیبهشت 1403