گزارش مصور از فضا سازی فیزیکی در خصوص ثبت نام بدون آزمون دانشگاه پیام نور در مقطع کارشناسی

یکشنبه 1399/6/23

​به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دانشگاه پیام نور از جمله دانشگاه های دولتی کشور زیر مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری است که در استان یزد در بیش از  240 رشته کارشناسی و بیش از 50 رشته کارشناسی ارشد، دانشجو می پذیرد.

نظر به اینکه ثبت نام بدون آزمون مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور از5 مرداد شروع و تا 7 مهر 1399 ادامه دارد. لذا به پیشنهاد واحد روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان یزد در راستای اطلاع رسانی و فضا سازی  شایسته در خصوص ثبت نام بدون آزمون دانشگاه پیام نور در مقطع کارشناسی ، نسبت به نصب پوستر های این فراخوان در محل کافی نت های سطح شهر یزد اقدام نموده است.

ضمناً  کلیه علاقندان جهت ثبت نام و تحصیل در دانشگاه پیام نور بدون آزمون  می توانند به سایت سازمان سنجش و آموزش کشور به نشانی  www.sanjesh.org  مراجعه نمایند.  و همچنین  طبق اطلاعیه جدید، فارغ التحصیلان هنرستان‌های فنی و حرفه ای و كار و دانش دوره جديد كه نظام آموزشي ايشان 6-‌3-3 بوده است(12 ساله) نیز می توانند در رشته های مذکور که رسمی و مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری می باشد ثبت نام نمایند.

inde1x.jpg

ind5ex.jpg