برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله با رعایت پروتکل های بهداشتی در دانشگاه پیام نور مرکز مهریز

دوشنبه 1399/6/10
هم زمان با فرا رسیدن ماه محرم، یاد وخاطره جانبازی سید و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران با وفایش با فضا سازی، قرائت زیارت عاشورا و برگزاری مراسم، در دانشگاه پیام نور مرکز مهریز گرامی داشته شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز:کارکنان دانشگاه پیام نور مرکز مهریز با شرکت در مراسم زیارت عاشورا در روزهای دوم، سوم، چهارم مردادماه 1399، که در ورودی سالن اصلی مرکز برگزار شد با آرمان های نهضت کربلا تجدید بیعت کردند. این مراسم از ساعت 7:30 لغایت 8 صبح و با رعایت شیوه نامه های بهداشتی برگزار شد.همچنین به همین مناسبت مراسمی از ساعت 11:30 لغایت 13:30 روز چهارشنبه99/6/5 با حضور کارکنان و جمعی از دانشجویان مرکز برگزار شد. در این مراسم ابتدا زیارت عاشورای حسینی قرائت شد و یکی از مداحان شهرستان مهریز در رثای حضرت امام حسین و شهدای دشت کربلا علیهم السلام و مصائب اهل بیت آن حضرت به مدیحه سرایی پرداخت. سپس حجه الاسلام صدرالساداتی، ریاست محترم دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور استان یزد پیرامون نهضت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و وظایفی که با الهام از سیره ی آن حضرت امروزه متوجه ما می باشد به ایراد سخن پرداخت.

لازم به ذکر است حجه الاسلام محی الدینی، امام جمعه محترم شهرستان مهریز و آقای زارع زاده، فرماندار محترم شهرستان مهریز نیز در این مراسم حضور یافتند. این مراسم با اقامه ی نماز جماعت ظهر و عصر به امامت حجه الاسلام صدر الساداتی ادامه یافت.

جمعه 10 فروردین 1403