راه اندازی آزمایشگاه تخصصی میکروبی در پژوهشکده پوشش های نانو ساختاردانشگاه پیام نور استان یزد

چهارشنبه 1399/5/8
پژوهشکده پوشش های نانو ساختار دانشگاه پیام نور استان یزد با همکاری شرکت تیسان ژن زیست با بهره گیری از امکانات و تجهیزات مناسب آزمایشگاهی ، آزمایشگاه تخصصی میکروبی پژوهشکده را راه اندازی نمودند

پژوهشکده پوشش های نانو ساختار با همکاری شرکت تیسان ژن زیست  با بهره گیری از امکانات و تجهیزات مناسب آزمایشگاهی ، آزمایشگاه تخصصی میکروبی پژوهشکده را راه اندازی نمودند که در این آزمایشگاه انواع آزمایش‌های مربوط به شناسایی مواد ضدمیکروبی به دست آمده از گیاهان، شامل اسانس‌ها، عصاره‌ها گیاهان، نانو مواد انجام می‌شود. آزمایش‌های دیسک دیفیوژن و تعیین MIC و MBC از جمله آزمایش‌هایی هستند که به شکل روزانه در این آزمایشگاه انجام می‌شوند. مجموعه‌ای شامل 25 سویه‌ی باکتری بیماریزای مختلف (از 18 گونه‌ی باکتریایی) از منابع مختلف تهیه شده و به این منظور استفاده می‌شود. از سوی دیگر میکروب‌هایی هم‌چون باکتری‌ها و قارچ‌ها (شامل کپک‌ها و مخمرها) از جمله‌ی مهم‌ترین منابع مواد ضدمیکروبی به شمار می‌آیند و شناسایی و تولید مواد ضد میکروبی از این منابع از جمله‌ی فعالیت‌هایی است که به تازگی در آزمایشگاه میکروبیولوژی پژوهشکده‌ پوشش های نانو ساختار آغاز شده است. میکروارگانیسم‌ها هم چنین به عنوان یکی از منابع تامین و تولید برخی مواد دارویی هم کاربرد دارند و بهینه‌سازی تولید چنین موادی توسط میکروارگانیسم‌ها از جمله اهداف این آزمایشگاه است. تولید وعرضه محیط کشت های میکروبی آماده مصرف، خون دیفیبرینه گوسفندی، پلاسمای خرگوش، بانک باکتری و انواع معرف های میکروبی. آنالیز شیمیایی و میکروبی آب،  تست آنتی باکتریال، آنالیز کاشی های آنتی باکتریال ،انواع پودر و الیاف مواد ضدعفونی و  انجام تست حلالیت مواد.از مهمترین فعالیت های این مجموعه به شمار می رود.

(  متقاضیان جهت استفاده و کسب اطلاعات فنی با شماره   09162010879 شرکت تیسا ژن زیست تماس حاصل فرمایند.)

جمعه 31 فروردین 1403