برگزاری جلسه ی توجیهی عوامل برگزاری آزمون سراسری سال 1399 حوزه دانشگاه پیام نور مرکز مهریز

چهارشنبه 1399/5/8
جلسه توجیهی عوامل برگزاری آزمون سراسری سال 99 حوزه دانشگاه پیام نور مرکز به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری در دو نوبت ساعت 10 و ساعت 13 روز سه شنبه 7/5/99 در دفتر ریاست مرکز تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز:جلسه توجیهی عوامل برگزاری آزمون سراسری سال 99 حوزه دانشگاه پیام نور مرکز به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری در دو نوبت ساعت 10 و ساعت 13 روز سه شنبه  7/5/99 در دفتر ریاست مرکز تشکیل شد. در این جلسات آقای دکتر حسینی، ریاست محترم مرکز و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در برگزاری آزمون سراسری حوزه دانشگاه پیام نور مهریز ضمن خوشامد به حاضران، پیرامون اهمیت برگزاری این آزمون  به ویژه در شرایط کرونایی فعلی نکاتی را بیان کرده و اظهار امیدواری کرد با توجه به تجربه و تعهد عوامل محترم همکار در برگزاری آزمون، همچون سالیان گذشته شاهد برگزاری آزمونی توأم با آرامش و درخور شأن آینده سازان این خطه از میهن اسلامی باشیم. سپس خانم پوراحمدی، مسئول آموزش و دستیار نماینده تام الاختیار به مرور مهمترین نکات مربوط به برگزاری آزمون و تفاوت های آن با سالیان گذشته پرداخت. جلسات با بیان نقطه نظرات و طرح سوالات و پیشنهادهای حاضران ادامه یافت و در پایان ابلاغ عوامل به آنان تقدیم شد.

آزمون سراسری از سال 1390 تاکنون در دانشگاه پیام نور مرکز مهریز برگزار شده است.

3.jpg

پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403