نشست کارکنان اداره آموزش پیام نور مرکز یزد با معاونت حوزه نظام وظیفه استان یزد

چهارشنبه 1399/5/1
نشست کارکنان اداره آموزش پیام نور مرکز یزد با معاونت حوزه نظام وظیفه استان یزد
در دیداری صمیمی با حضور سرهنگ منصوری معاون حوزه نظام وظیفه استان، کارکنان اداره آموزش دانشگاه پیام نور مرکز یزد مسائل و مشکلات مرتبط با حوزه نظام وظیفه و اجرای دستورالعمل ها و بخشنامه های مربوط به معافیت تحصیلی دانشجویان را بیان نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، این جلسه که با حضور آقای خادمی معاون مرکز ، مسئول آموزش و کلیه ی کارکنان اداره آموزش در سالن اجتماعات مرکز یزد برگزار شد، ابتدا سرهنگ منصوری معاون حوزه نظام وظیفه ی استان یزد گزارشی از روند اجرای دستورالعمل های جدید صدور معافیت تحصیلی دانشجویان ارائه داده و خواستار بررسی دقیق پرونده های تحصیلی دانشجویان توسط کارشناسان آموزش و ارسال نتیجه این بررسی به حوزه نظام وظیفه شدند.در ادامه کارشناسان آموزش نیز به بیان مشکلات و سوالاتی در این زمینه پرداختند.

جمعه 7 اردیبهشت 1403