آمادگی پژوهشکده نانو ساختار دانشگاه پیام نور استان یزد به ارائه خدمات آزمایشگاهی و پژوهشی به محققان استان

چهارشنبه 1399/5/1
دکتر کاظم پور:با توجه به برنامه ریزی های انجام ‏شده پژوهشکده از اول مرداد ماه آمادگی دارد که انجام آزمون های آزمایشگاهی خود را به سایر دانشگاه ها وموسسات دولتی و متقاضیان ارائه نماید

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده پوششهای نانو ساختاردانشگاه پیام نور استان یزد:دکتر کاظم پور رییس پژوهشکده نانو ساختار دانشگاه پیام نور استان یزد درباره زمان ارائه خدمات آزمایشگاهی به سایر محققان و دانشگاه ها گفت: با توجه به برنامه ریزی های انجام ‏شده پژوهشکده از اول مرداد ماه آمادگی دارد که انجام آزمون های آزمایشگاهی خود را به سایر دانشگاه ها وموسسات دولتی و متقاضیان ارائه نماید

وی با تاکید بر لزوم ورود دانشگاه به آزمایشگاه بیان داشت دانشگاهها با اجرای صحیح فعالیتهای آزمایشگاهی و با توجه به درآمدهای خود از این راه دیگر نیازی به تامین بودجه از سازمان مربوطه ندارند و هزینه های انسانی و تجهیزاتی را با توجه به فعالیت های خود به دست می آورند و همچنین در بحث درآمدزایی غیرشهریه ای نیز کمک حال دانشگاه می باشد .

وی در بخش پایانی سخنان خود اظهار داشت: دانشگاه پیام نور به نسبت سایر دانشگاه ها تجهیزات آزمایشگاهی بهتری دارد که همین ظرفیت باعث شده که درخواست هایی از سازمان ها و ارگان ها برای استفاده از این ظرفیت داشته باشیم.

دکتر کاظم پور بیان کرد: تجهیزات آزمایشگاهی به صورت الکترونیکی در سامانه شاپنا به نشانی shapna.pnu.ac.ir موجود است و متقاضیان می توانند تجهیزات مورد نظر خود را در این سامانه جستجو و خدمات را به صورت الکترونیکی دریافت کنند..

سه شنبه 4 اردیبهشت 1403