برگزاری دومین جلسه شورای اداری دانشگاه پیام نور مرکز یزد در سال 1399

دوشنبه 1399/4/16
برگزاری دومین جلسه شورای اداری دانشگاه پیام نور مرکز یزد در سال 1399
دومین جلسه ی شورای اداری دانشگاه پیام نور مرکز یزد در سال 1399 با حضور آقای دکترمیرحسینی ریاست استان و مرکز در اتاق ریاست برگزار شد.

دومین جلسه ی شورای اداری دانشگاه پیام نور مرکز یزد در سال 1399 با حضور آقای دکترمیرحسینی ریاست استان و مرکز،  دکتر خادمی معاون مرکز، مدیراداری و مالی ، مدیر فناوری اطلاعات ، مسئول روابط عمومی، مدیر آموزش ، مدیرفرهنگی ، در محل دفتر ریاست دانشگاه پیام نور مرکز یزد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، این جلسه با محوریت"  موضوع انتقال دو تن از کارکنان اداری دانشگاه پیام نور مرکز یزد به پیام نور مرکز رضوانشهر و بررسی شیوه نامه دورکاری کارکنان" برگزار شد که در نهایت با جمع آوری نظرات و بررسی همه جانبه مقرر شد نسبت به ارسال درخواستها به پیام نور استان یزد اقدام شود.

۲۰۲۰۰۷۰۵_۰۹۱۷۱۵.jpg

جمعه 10 فروردین 1403