دوشنبه 1398/2/23
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز یزد
درخشش دانشجوی دانشگاه پیام نور مرکز یزد در مسابقات لیگ برتر اسکواش کشور
آقای محمد نوید دشتی دانشجوی رشته مهندسی عمران دانشگاه پیام نور مرکز یزد با حضور در تیم اسکواش استان یزد موفق به کسب رتبه ی اول و دریافت مدال طلا در مسابقات لیگ برتر اسکواش کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، آقای محمد نوید دشتی دانشجوی ورودی سال 1395در رشته مهندسی عمران و عضو باشگاه فولاد آلیاژی یزد می باشند که توانست با حضور در هشتمین دوره مسابقات اسکواش لیگ برتر باشگاههای کشور مفتخر به کسب رتبه اول و دریافت مدال طلای این دوره از مسابقات شود.

پنجشنبه 9 فروردین 1403