برگزاری جلسه کارگروه کلاسهای آموزش آزاد

​​​​​

دانشگاه پیام‌نور، دانشگاهی است با هویت ایرانی - اسلامی که برای ایفای نقش و مسئولیت خود در جهت تحکیم جایگاه علمی و پژوهشی در میان دانشگاه‌های باز و آموزش از راه دور دنیا به گسترش رشد و تعالی تقوی و فضائل انسانی، ارتقاء علمی و پژوهشی، تعمیق جنبش نرم افزاری، امید بخشیدن و گسترش دامنه دانش، یادگیری در همه جا، همه وقت و برای همه در محیطی ایمن و مبتنی بر عدالت در راستای سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران در سطح ملّی و جهانی اهتمام می‌ورزد..(ادامه)...

آدرس: یزد- بلوار دانشجو- دانشگاه پیام نور استان یزد

کدپستی 8913984334

تلفن تماس:3-38250721-035

دورنگار: 38253221-035

آدرس پست الکترونیکی:
​pnu_yazd@pnu.ac.ir
آدرس اینستاگرام:​
pnuyazdostan
آدرس تلگرام:
​t.me/pnusyazd

سه شنبه 1399/3/13
برگزاری جلسه کارگروه کلاسهای آموزش آزاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در راستای افزایش راندمان و بازدهی کلاسهای آموزش آزاد جلسه کارگروه آن در اتاق ریاست دانشگاه برگزار شد.در این جلسه که در تاریخ 99/03/12 و راس ساعت 11:30 برگزار گردید سید ولی الله میرحسینی رییس دانشگاه پیام نور استان ضمن خوشامدگویی به حاضرین در جلسه به بیان اهمیت بحث درآمدزایی با توجه به سیاستهای اعلامی از سوی سازمان مرکزی پرداخت و یکی از راه های درآمدزایی را برگزاری منظم و دقیق و نیز مطابق با نیاز جامعه کلاسهای آموزش آزاد بر مبنای قوانین آن عنوان کرد.وی گفت: رسالت آموزش‌های آزاد، برنامه ریزی درسی و اجرای دوره هایی است که مورد نیاز بخش های گوناگون جامعه نظیر سازمان ها، نهادها و صنایع اعم از دولتی و خصوصی بوده و همچنین آموزش های مورد نیاز تمام شهروندان و آحاد جامعه را باید شامل گردد و واحد برنامه ریزی کلاسهای آموزش آزاد در دانشگاه پیام نور استان یزد این رسالت را سرلوحه انجام فعالیتهای خود قرار دهد. در ادامه اعضای جلسه با شرح موانع و مشکلات بر سر راه اجرای کامل دوره های آموزش آزاد همکاری بیشتر اعضای علمی دانشگاه را در خصوص رفع برخی موانع خواستار شدند.همچنین دو پروپوزال پیشنهادی شامل آشنایی با آموزه های نهج البلاغه پیشنهادی از مرکز میبد و نیز مدیریت و طرز اجرای مسابقات ورزشی پیشنهادی از مرکز مهریز در جلسه طرح و مورد موافقت اعضا قرار گرفت و جهت طی مراحل اجرایی دستور العمل آن به مراکز مربوطه ارسال گردید.

123.jpg

789.jpg

​آدرس : یزد بلوار دانشجو دانشگاه پیام نور استان یزد .تلفن :035-38250721-4; دورنگار: 035-38253221​- مراجعه به سایت قدیم دانشگاه​​​​​​

کل بازدیده ها: 220799