ديدار رئيس دانشگاه پيام نور مركز مهريز با فرماندار شهرستان مهريز

شنبه 1399/3/10
ديدار رئيس دانشگاه پيام نور مركز مهريز با فرماندار شهرستان مهريز
آقاي دکتر حیدر حسيني رئيس دانشگاه پيام نور مركز مهريز در تاریخ 1399/03/07با آقای زارع زاده فرماندار ی شهرستان مهريز دیدار نمود.

به گزارش روابط عمومی مرکز : دکتر حیدر حسيني رئیس دانشگاه پیام نور مرکز مهریز  در دیدار با آقای زارع زاده فرماندار شهرستان مهریز برخی از  عملكردهاي سه ماهه گذشته تحت شرايط كرونا  در دانشگاه  را  برنامه ريزي و برگزاري كلاسهاي دانشگاه به صورت آنلاين و مجازي ، رضايت مندي دانشجويان از اين امر و همچنين جذب تعدادي دانشجو كه چندين سال در دانشگاه حضور نداشتند،  را از فعاليت مثبت  دانشگاه در اين دوران سخت بیان نمود. در اين ديدار فرماندار مهريز از رئيس دانشگاه خواست تا تلاش خود را در جهت اخذ رشته هاي جديد و دارای متقاضی افزايش داده و با ارتباط هر چه بيشتر با خيرين،   تحولي اساسي در دانشگاه ايجاد نمايند . در پايان  آقاي زارع زاده آمادگي خود را براي هر نوع همكاري با دانشگاه پیام نور مرکز مهریز اعلام نمود.

شنبه 1 اردیبهشت 1403