نشست ویدئوکنفرانس روسای استانی با اعضای هیات رئیسه دانشگاه پیام نور

یکشنبه 1399/2/28
نشست ویدئوکنفرانس روسای استانی با اعضای هیات رئیسه دانشگاه پیام نور
نشست روسای استانی با اعضای هیات رئیسه دانشگاه پیام نور ساعت 13 روز شنبه 1399/02/27 با حضور جمعی از مدیران ستادی دانشگاه در محل سالن کنفرانس دانشگاه پیام نور استان یزد به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: به ‌منظور تبادل نظر و تصمیم‌گیری درخصوص "سامانه پیام من " برای یکی از شیوه‌های آزمون الکترونیکی، جلسه‌ای با حضور اعضای هیأت رئیسه دانشگاه پیام نور ، رؤسای استان‌ها، مراکز و واحدها و جمعی از مدیران ستادی دانشگاه پیام نور استان یزد به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد.  در این جلسه نحوه استفاده دانشجویان و اساتید از "سامانه پیام من " آموزش داده شد. سپس سایر استان ها به بیان نقطه نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود در خصوص سامانه مذکور پرداختند. در پایان نیز مقرر گردید جلسه ای جهت آموزش تکمیلی " سامانه پیام من " برای مدیران IT، آموزش  و روابط عمومی برگزار گردد.

شنبه 1 اردیبهشت 1403