تشکیل جلسه ستاد اجرایی جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه پیام نور استان یزد

چهارشنبه 1399/2/10
تشکیل جلسه ستاد اجرایی جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه پیام نور استان یزد
با توجه به میزبانی دانشگاه پیام نور استان یزد از جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای پیام نور کشور جلسه ستاد اجرایی این جشنواره در دفتر ریاست دانشگاه پیام نور استان یزد تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در این جلسه دکتر سید ولی الله میرحسینی رییس دانشگاه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه همکاران در این ماه مبارک، تشکیل این جلسه را مقارن با ایام ماه مبارک رمضان بسیار فرخنده دانست و آن را آغاز راهی بسیار مهم در جهت برگزاری هرچه بهتر این جشنواره در استان یزد ارزیابی نمود.وی استان یزد را از دیرباز استانی قرین با قرآن،قنوت و قناعت معرفی و از همه همکاران دست اندرکار خواست با برگزاری هرچه بهتر این جشنواره،نمونه بودن استان دارالعباده یزد در مباحث قرآنی را نمایش دهند.سپس دکتر مهدوی نژاد دبیر علمی جشنواره با شرحی از برنامه ریزی های انجام شده با توجه به شرایط کنونی کشور و درگیری اقشار مردم با ویروس کرونا،تشکیل کمیته های مختلف از قبیل کمیته های علمی،فن آوری اطلاعات،تبلیغات و.. را اعلام و با بیان شرح وظایف کمیته ها،تبلیغات مناسب در راستای جذب مخاطب و ثبت نام دانشجویان عزیز در این جشنواره را بسیار مهم ارزیابی نمود. همچنین دکتر بهجتی دبیر  جشنواره  به شرح مختصری از برنامه های اجرایی که تاکنون صورت پذیرفته پرداخت و با بیان برنامه های در دست اقدام، همکاری تمامی قسمتها در ستاد و همچنین مراکز و واحد ها و نیز حمایتهای مالی و معنوی از سازمان مرکزی پیام نور را خواستار شد. در پایان سایر اعضای جلسه به بیان نظرات خود در خصوص راه های پیشنهادی برگزاری هرچه مناسب تر جشنواره پرداختند.

چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403