آئین بازنشستگی خانم «لیلا موسی‌پور» همکار دانشگاه پیام نور استان تهران برگزار شد

چهارشنبه 1398/12/7
همکار دانشگاه پیام نور استان تهران بازنشسته شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران؛ آئین بازنشستگی و تقدیر از 25 سال خدمت خانم «لیلا موسی‌پور» همکار اداره آموزش دانشگاه پیام نور استان تهران با حضور مدیر حوزه ریاست، مدیران ستادی و کارکنان بخش‌های مختلف در روز چهارشنبه 30 بهمن‌ماه 1398 برگزار شد.

آقای غفار بیات مدیر حوزه ریاست دانشگاه پیام نور استان تهران در این آئین، ضمن اشاره به ویژگیهای شخصیتی و حسن خلق خانم موسی‌پور از 25 سال خدمت توام با تلاش و کوشش ایشان تقدیر و تشکر کرد.
آقای سید علی‌اکبر نبوی رئیس اداره خدمات آموزشی نیز ضمن تقدیر از سال‌ها کار و خدمت صادقانه خانم موسی‌پور، از فعالیت وی در مدت همکاری با این اداره کل، تشکر و آرزوی موفقیت برای او در دوران جدید زندگی پس از بازنشستگی کرد.

همچنین در این آیین جمعی از همکاران بخش های مختلف دانشگاه به ذکر خاطراتی از دوران همکاری با خانم موسی‌پور پرداختند، در انتها دو لوح تقدیر یکی با امضای دکتر غلامرضا بخشی خانیکی؛ریاست دانشگاه پیام نور استان تهران و دیگری با امضاء همکاران به ایشان اهدا شد.

خانم لیلا موسی‌پور از سال 1373 در بخش های مختلف دانشگاه پیام نور استان تهران مشغول فعالیت بوده است و در آخرین روز بهمن ماه 1398 با گذشت 25 سال از خدمت بازنشسته شد.

برای ایشان آرزوی تندرستی و موفقیت در تمامی مراحل  زندگی را داریم.​

آدرس: تهران، مینی سیتی، بلوار ارتش، اول شهرک نفت، خیابان نخل، سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور؛ صندوق پستی: 4697-19395
دوشنبه 26 شهریور 1403