آئین افتتاح دفتر استاندارد سازی دانشگاه پیام نور استان قزوین / انعقاد تفاهم نامه همکاری

دانشگاه پیام‌نور، دانشگاهی است با هویت ایرانی - اسلامی که برای ایفای نقش و مسئولیت خود در جهت تحکیم جایگاه علمی و پژوهشی در میان دانشگاه‌های باز و آموزش از راه دور دنیا به گسترش رشد و تعالی تقوی و فضائل انسانی، تعمیق جنبش نرم افزاری، امید بخشیدن و گسترش دامنه دانش، یادگیری در همه جا، همه وقت و برای همه در محیطی ایمن و مبتنی بر عدالت در راستای سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران در سطح ملّی و جهانی اهتمام می‌ورزد.

​​ادامه مطلب ......

واحد دانسفهان

واحد شال​​​​

سه شنبه 1398/2/17
با حضور مدیر کل استاندارد و رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین برگزار شد :
به گزارش روابط عمومی ، آئین افتتاح دفتر استاندارد سازی دانشگاه پیام نور استان قزوین با حضور دکتر رسولی شربیانی رئیس دانشگاه ، دکتر صارمی مدیر کل استاندارد ، اعضای هیات رئیسه دانشگاه و معاونین و مدیران اداره کل استاندارد در محل سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور برگزار شد.
در این جلسه دکتر رسولی شربیانی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست مشترک ، ابتدا با اشاره به اهم فعالیت ها و عملکرد دانشگاه در حوزه های مختلف  آموزشی ، پژوهشی  و فرهنگی و همچنین تاکید بر حرکت دانشگاه به سمت تولید علم و ایجاد ارتباط بین صنعت دانشگاه گفت : دانشگاه پیام نور آمادگی کامل خود مبنی بر همکاری های متقابل با اداره کل استاندارد را اعلام داشته  و تاکید میکند : تمامی تجهیزات و امکانات تخصصی و آزمایشگاهی این دانشگاه در اختیار رشد و توسعه و استاندارد سازی محصولات داخلی و تولید علم و صنعت است.
در ادامه جلسه دکتر صارمی مدیر کل محترم استاندارد نیز با اظهار خرسندی از حضور در جلسه مدیران دانشگاه پیام نور با اشاره به شرح وظایف اداره استاندارد گفت : شرح وظایف اداره استاندارد در چهار موضوع : استاندارد سازی، اندازه شناسی ، تأیید صلاحیت ، ارزیابی انطباق در حوزه واردات و صادرات است که در قالب ابلاغیه ستاد اقتصاد مقاومتی  ، پوشش استاندارد کلیه  محصولات داخلی و ترویج آن را بر عهده دارد.
ایشان با تاکید بر توجه ویژه مقام معظم رهبری به امر استاندارد تاکید کرد : روز آمد کردن استانداردها و بروز رسانی آن از جمله وظایف این اداره است و دانشگاه پیام نور با توجه به گستردگی در سطح کشور و استان و انتقال ظرفیت های آزمایشگاهی دانشگاه می تواند در جهت کمک به  رونق  تولید و ارتقاء کیفیت تولیدات داخلی کمک شایانی ارائه نماید.
صارمی افزود : اداره استاندارد سازمانی تخصصی و فنی است و بیش از 70 درصد از پرسنل استاندارد دارای تحصیلات عالی هستند و همچنین بیشترین دبیران تدوین ما از دنشگاهیان  هستند.
مدیر کل استاندارد در ادامه با اشاره با شعار سال اداره استاندارد تصریح کرد : شعار امسال کیفی سازی تدوین هاست که بالغ بر 32 هزار تدوین در استان مصوب و انجام شده که نتیجه آن ارتقاء کیفیت کالا و خدمات است.
وی یکی از رسالت های اداره استاندارد را استفاده از فارغ تحصیلان دانشگاهی در واحد های تولیدی معرفی کرد و افزود : استاندارد می تواند در قالب تضمین و کنترل کیفیت ، از رشته ها و فارغ التحصیلان دانشگاه بهره بگیریم .
راه اندازی انجمن کارشناسان استاندارد و اخذ مجوز فعالیت از دیگر فعالیت های اداره استاندارد بود که دکتر صارمی به آن اشاره کرد و یادآور شد : اساتید دانشگاه با رتبه استادیاری بدون آزمون می توانند در این انجمن عضو و بعنوان کارشناس رسمی استاندارد فعالیت نمایند .
در پایان این نشست تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه پیام نور و اداره کل استاندارد به امضای دکتر رسولی شربیانی و دکتر صارمی رسید.

​آدرس : قزوین ،میدان شهید حسن پور ، مجتمع ادارات نواب صفوی،دانشگاه پیام نور قزوین- صندوق پستی : 878 نمابر : 02833374081پست الکترونیک info.qazvin@pnu.ac.ir​  -  مراجعه به سایت قدیم دانشگاه

پنجشنبه 9 فروردین 1403